Timothy en Jens praten over confrontaties

Timothy en Jens praten over confrontaties

Timothy en Jens zitten afgelopen avond nog samen in de silo. De twee praten samen over de groep. Mensen die achter je rug om praten heb je niks aan zegt Timothy. Dat zijn natte scheten voegt hij eraan toe. Timothy vindt dat iedereen altijd de confrontatie aan moet gaan, door dingen in elkaars gezicht te zeggen. Misschien verlies je het gevecht, maar je bent het gevecht wel aangegaan legt hij verder uit. Dat doet niemand hier eigenlijk. Timothy laat weten dat hij zelf wel altijd de confrontatie aangaat. Ik ga niemand uit de weg benadrukt hij. Jens geeft vervolgens toe dat hij iemand is die altijd voor de weg met de minste weerstand kiest maar Timothy lijkt toch de voorkeur te geven aan de moeilijkste weg. Wat is volgens jou de beste manier?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 1.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Anja at 14:25

    Echt wat een losser hij voelt de stemming alweer nadere denk ik maar ik zou zeggen eruit en dan maar eens kijken of de Freule hem gaat missen nou ik denk het niet

  2. Lisa at 14:06

    Het is niet verkeerd je gevoelens omtrent een ander bij een ander persoon te bespreken.Dit om een duidelijker inzicht te krijgen in het meningsverschil.Tim is een domme hark

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *