Verslaafde Robert gaat Utopia alweer verlaten en naar een afkickkliniek

Verslaafde Robert gaat Utopia alweer verlaten en naar een afkickkliniek

Momenteel is verslaafde Robert in Utopia. Utopia dient voor hem als een soort tijdelijke opvang. Hij vertoeft nu een paar dagen in de mini samenleving. Maar daar lijkt al een einde aan te komen. Afgelopen avond werd duidelijk dat het beter voor hem is als hij opgenomen wordt in een afkickkliniek. Dit heeft Peggy Sue besloten in overleg en dit liet ze gisteren aan de groep weten. Robert zelf vindt het eng en is er wel wat bang voor. Wel realiseert hij zich dat het zijn laatste kans is en die moet pakken. Na de behandeling in de afkickkliniek mag Robert overigens nog wel terug komen naar Utopia. Hij komt dan als “B&B gast” terug en daarna wordt er gekeken hoe het allemaal verder gaat.  Bas zal zorgen dat er een koffer klaar staat en vanavond wordt Robert opgehaald door Peggy Sue. Robert moet er op zijn beurt aan wennen maar lijkt zich erbij neer te leggen. Momenteel is Billy ook al bezig om Robert te helpen met het opstellen van een CV en sollicitatiebrief. We wensen Robert veel succes in zijn traject.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 70    Gemiddelde: 1.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 8 reacties op dit artikel
 1. Patrick at 13:24

  Naar mijn idee is het allemaal iets te mooi. Iemand meldt zich aan die zegt dat hij verslaafd en dakloos is en heeft gelijk een plek in Utopia. Hoeveel verslaafde daklozen zijn er wel niet die ook wel een ergens een plekje willen? Ik zou denken bij zo een aanmelding: waarom en wat zit er achter.

 2. Ton Kuys at 16:58

  Verstandige beslissing. Totaal onverantwoord een zwaar verslaafde jongen tussen 15 idioten rond te laten lopen.

 3. Jenny at 14:24

  Fijn dat Robbert nu de juiste opvang en begeleiding krijgt, hij liep er een beetje verloren bij na het gezeur van Madi, ik wens hem het allerbeste

 4. Ria at 12:43

  Billy is ook echt een duizendpoot heeft overal verstand van ,denkt ze ze voelt zich zo belangrijk walgelijk figuur echt geen voorbeeld voor iemand met een laag ique.

 5. John at 11:34

  Is toch allemaal nep dit. Dit is de eerste “verslaafde” die cold turkey gaat, maar geen afkickverschijnselen heeft en zelfs geen behoefte aan een joint heeft. Het gaat allemaal prima met hem, omdat hij in zo’n mooie omgeving zit. Iemand die stopt met roken heeft het nog moeilijker dan deze “zwaar verslaafde patiënt”.

 6. Jans at 11:31

  Eindelijk een iets verstandigs ,de utopianen kunnen niet eens voor hun zelf of samen zorgen laat staan aan iemand die hulp nodig heeft,Robert hoop het je goed gaat

 7. Elisabeth at 11:17

  Gelukkig voor hem, welke hulpverlener stuurt een zwaar verslaafde patiënt, want dat is hij, naar Utopia? Utopia is een niet functionerende samenleving!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *