Morgen zal er een danswedstrijd zijn tijdens de Utopia spelen

Morgen zal er een danswedstrijd zijn tijdens de Utopia spelen

Bas laat de zoemer loeien, hij wil de groep bij elkaar hebben om wat positiefs te vertellen. Het gaat over de Utopia spelen. Morgen wordt de hoofdprijs duidelijk en volgens Bas zal deze zeer gewild zijn. Vervolgens maakt hij het thema van morgen bekend. Het zal om creativiteit en ritmisch talent gaan. De bewoners moeten namelijk tegen elkaar opnemen in een danswedstrijd. Iedere deelnemer krijgt een eigen dansstijl en nummer toegewezen, waarop ze vrijdag hun beste dans moeten laten zien. Bas zelf en Jeroen nemen plaats in de jury en zullen ook dit keer weer worden bijgestaan door een mystery jurylid. De groep reageert enthousiast en hebben zin om aan de slag te gaan. Maar eerst zullen de dansstijlen moeten worden verdeeld. Bas heeft een hoed met daarin allerlei dansstijlen, waaruit alle deelnemers een lootje mogen trekken. Om de beurt zien de deelnemende bewoners wat hun dansstijl wordt en horen ze direct welke muziek daarbij hoort. De indeling van de dansstijlen hebben we hieronder vermeld. De deelnemers zijn enthousiast en gaan dan ook snel aan de gang om te oefenen.

Billy – Russische volksdans
Romy – Breakdance
René – Bollywood
Demi – Buikdansen
Fay – Linedance
Madilia – Hardcore
Chipp – Moderne dans
Cemal – Ballet
Jacco – Klompendans
Jessie – Latin

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 50    Gemiddelde: 1.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *