Jeroen vraagt zich af hoe hij het lang vol kan houden in Utopia

Jeroen vraagt zich af hoe hij het lang vol kan houden in Utopia

Nog voor Bas bekend maakte wat het thema voor de vierde ronde van de Utopia spelen is, ging Jeroen het gesprek aan met Karin. Hij vraagt zijn mede bewoner om wat advies.

Jeroen heeft het naar eigen zeggen soms moeilijk in Utopia. Daarom is hij benieuwd naar de ervaringen van Karin binnen Utopia. Hoe hou jij het hier zo lang uit vraagt hij aan haar. Karin antwoordt dat ze veel kracht haalt uit het doen van haar eigen dingetjes. Het is belangrijk om een doel te hebben in Utopia, zodat je daar mee bezig kunt zijn gedurende de dag legt ze uit. Maar mis jij thuis niet dan vraagt Jeroen door. Karin vertelt dat dat natuurlijk zo is maar dat ze ook veel terugkrijgt van het wonen in Utopia. De twee kletsen nog wat verder en Jeroen vertelt dat hij bang is om van alles te missen in het leven. Zowel in als buiten Utopia. Volgens Karin ligt dat aan zijn jonge leeftijd. Toen ik jonger had, had ik dat ook maar dat wordt wel minder drukt ze hem op het hart. Als Jacco bij de twee komt zitten, vraagt Jeroen hem wat zijn drijfveer is in de mini samenleving. Jacco antwoordt dat dat nu door Dutch Valley komt. Het festival waar hij mag optreden deze zomer. Jeroen luistert aandachtig naar zijn mede bewoner en lijkt het fijn te vinden om even met Karin en hem gepraat te hebben.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 70    Gemiddelde: 4.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
  1. Hannah at 13:44

    Toen de dochter van Karin een miskraam kreeg, was dat voor haar geen rede om uit Utopia te gaan, dus zo erg zal zij haar thuis niet missen denk ik.

  2. anneke at 22:29

    Jeroen heeft die geen zakgeld waarvan hij het kan doen om die band te bestellen of is er niemand die hem dat geld wil geven of met hem moe doet .
    Er is toch wel iemand die hem dit gunt, (behalve Jessie) want dan wil hij nog mee dingen als er wel winst is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *