Volgens Floor, Madilia en Beau bespreken de crisis

Volgens Floor, Madilia en Beau bespreken de crisis

De bewoners zitten in een crisis, en ook vandaag werd dat de gehele dag wel besproken. De een is vooral veel bezig met het achterhalen van de oorzaak, waar de ander druk is met het zoeken naar een oplossing. Floor, Madilia en Beau bespreken de crisis op de vide. Beau is benieuwd wat de andere vinden van de facturen die zijn binnengekomen en de daarop volgende vergadering. Ik vind het raar zegt Floor. Volgens haar had het niet zo ver hoeven komen als de administratie goed op orde was. Beau is het hiermee eens.  Als de administratie duidelijk is, weet je precies wat er in en uit gaat laat Beau weten. Ook Madilia is het hiermee eens. Beau vertelt verder dat ze het jammer vindt. Dit omdat ze de mensen van de financiën moet kunnen vertrouwen. Zo onprofessioneel volgens Floor. Madilia merkt op dat er geld is uitgegeven dat er niet is. Het drietal komt tot de conclusie dat ze op één lijn zitten en hopen dat het in de toekomst beter zal gaan. Daarnaast hopen ze ook dat ze de groep bewuster kunnen maken van het geld dat ze uitgeven.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 70    Gemiddelde: 4.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *