Romy is emotioneel door een grap die Jessie uithaalt

Romy is emotioneel door een grap die Jessie uithaalt

Tijd voor een portie drama in Utopia. Jessie heeft Romy blij gemaakt met een dode mus. En dat zorgt dan weer voor een emotionele bui.

Jessie grapte namelijk tegen Romy dat er bezoek aan het hek voor haar stond. Ze reageerde super enthousiast, tot dat bleek dat het om een grap ging. Een grap die bij Romy in het verkeerde keelgat schiet. Dit omdat ze de laatste tijd haar familie heel erg mist en vandaag precies 15 maanden in Utopia zit. Huilend vertelt Romy dan ook aan Fay dat ze het een misplaatste grap vindt van Jessie. Fay pakt haar mede bewoner vast en probeert haar te troosten maar de tranen blijven over haar wangen rollen. Wat later als Romy weer gekalmeerd is komt Cemal bij haar kijken. Nee hoeft niet, ik ben prima als hij haar wil troosten. Nee dat ben je niet antwoordt Cemal.  Nee tuurlijk niet, maar goed dat iedereen er om kan lachen gaat Romy verder. Cemal zegt dat hij er niet om moet lachen en dat hij het geen leuk grapje vindt. Ik ben echt verdrietig, ik hoop dat, dat het waard was zegt Romy als ze Jessie nog wat later tegenkomt. Jessie geeft toe dat het geen leuk grapje was en dat hij het niet leuk vindt om Romy verdrietig te zien. Het was het niet waard nee sluit hij af waar na Romy weer verder loopt.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 70    Gemiddelde: 1.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 10 reacties op dit artikel
  1. anneke at 22:20

    Het wordt tijd dat ze allemaal op Jessie gaan stemmen.
    Hij kan en mag zijn geld niet meenemen dus er komt veel geld jullie kant op.
    Of zal hij op een of andere manier al geld over gemaakt hebben naar zijn eigen rekening .

  2. Harry at 21:43

    Wat een vrezelijke galbak die jessie, zo’n grap moet je bij hem uithalen dan is het utopia terein te klein. Gooi hem over het hek naar buiten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *