Jessie zet de kunst van Billy te koop voor een spotprijs!

Jessie zet de kunst van Billy te koop voor een spotprijs!

De vrouwen hebben de mannen uitgedaagd voor een wedstrijd. Welk geslacht verdient in een paar dagen tijd het meeste geld? De vrouwen willen tegen betaling challenges aanbieden, die hen hopelijk de overwinning zullen opleveren. De mannen pakken dan weer anders aan. Zo was Jessie afgelopen avond druk bezig met het uitvoeren van een plan om flink geld te verdienen. Vol trots laat hij aan Bas zien dat hij een aantal dingen op de Utopia Courant heeft geplaatst. Zo kan men een overnachting boeken in de caravan van Romy en Cemal én ook de caravan van Bas, het penthouse van Jessie en de villa van René en Chipp worden aangeboden als slaapplaats. Maar dat is nog niet alles, want Jessie heeft ook nog iets voor de mensen die de kunst van Billy mooi vindt. De twee hebben een haarscherpe foto van één van Billy haar doeken gemaakt en deze verkopen zij tot zaterdag op canvas. Een unieke kans om Utopiaanse kunst te bemachtigen voor een weggeefprijs laat Jessie weten. Deze kunt kun je kopen via deze link.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 70    Gemiddelde: 1.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *