Cemal, Jessie en René hebben een discussie over zakgeld

Cemal, Jessie en René hebben een discussie over zakgeld

Een nieuwe dag is aangebroken en deze begon alweer met discussie. Cemal, Jessie en René hebben een discussie over zakgeld.

René zat alweer op tijd achter de computer. Nu er niet meer elke dag een vergadering is moet hij andere momenten vinden om mensen aan te spreken op de financiën. Hij besluit het gesprek met Cemal aan te gaan. Cemal heeft hier alleen minder zin in.  Jij gaat mij nu niet aanvallen René. Jij bent zelf de persoon die 100 euro in de min staat reageert hij geïrriteerd. René ziet dit op zijn beurt juist heel anders. Maar voordat hij zich kan verantwoorden bulderen Cemal, en ook Jessie er doorheen. Ze hebben namelijk gehoord dat René geen geld meer heeft en geld van Jessie heeft geleend voor de boodschappen. Maar daar weet ik helemaal niets van René voegt Jessie eraan toe. René geeft toe dat hij boodschappen en uitgaven doet terwijl hij rood staat. Maar dat doet iedereen hier. Iedereen staat rood benadrukt hij. Jessie voelt zich niet aangesproken. Nee, jij als enige niet antwoordt René zuchtend. Jessie loopt vervolgens weg en zegt nog dat hij vindt dat iemand die de financiën doet niet rood zou mogen staan. Nu voelt ook Cemal zich aangesproken. Want ook hij staat in het rood en doet samen met René de geldzaken. René doet alsof hij het niet gehoord heeft en gaat stug verder met zijn werkzaamheden op de computer.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 60    Gemiddelde: 4.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 7 reacties op dit artikel
  1. Jenny at 16:31

    Toen Jessie de boekhouding overdroeg stonden ze 15.000 euro winst, met 10.000 euro reserve voor de belasting. Rene? Waar is dat geld ? En waarom gebruik je steeds geld voor jezelf van de BV Rene?

  2. Hannah at 13:35

    Er is niemand in de groep die verstand heeft van boekhouden, neem dan een externe boekhouder aan die deze wanorde weer recht kan zetten.

  3. vijfde dimensie at 11:54

    dankzij de geweldige structuur in het verleden niet de btw betalen staan ze er nu zo slecht voor dus dankzij jessie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *