Demi krijgt buikdans les voor de Utopia spelen van morgen

Demi krijgt buikdans les voor de Utopia spelen van morgen

Bas maakte afgelopen avond bekend wat het thema zou zijn voor de vierde ronde van de Utopia spelen. De kandidaten zullen een danswedstrijd met elkaar aangaan. Toen Demi te horen kreeg wat haar dansstijl zou worden voor de Utopia Spelen, is ze gelijk aan de slag gegaan met het zoeken van professionele hulp. Deze hulptroepen zijn vandaag gearriveerd danslerares Roos is gearriveerd. Zij al Demi helpen met haar dansoptreden. Fay wijkt niet van Demi’s zij en doet vandaag ook mee met de dansles. De tweeling heeft een passende outfit uitgezocht en samen met de lerares gaan ze aan de slag in de gym. Nadat ze een korte uitleg hebben gekregen over het ontstaan van deze dansstijl is het tijd om aan de slag te gaan. Voor de spiegel oefenen ze hun moves en krijgen ze tips & tricks van de lerares.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 50    Gemiddelde: 1.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
 1. Jans at 13:19

  het is idioot,geen geld nu weer passende kleding denk toch we als kijkers worden voorgelogen en het allemaal fake is

 2. Zomaar een lezer at 11:22

  Ben het eens met Teerak, ook ik vroeg mij af hoe ze ineens aan die outfits komen en waar ze die lerares van betalen.

  Ik zou willen dat ik zo makkelijk alles kon regelen. (maar dan niet in Utopia !!!!)

 3. Teerak at 11:18

  Raar dat de passende outfit daar gewoon rondslingert blijkbaar.
  Wordt natuurlijk allemaal voor ze geregeld, net als de lessen,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *