Floor en Madilia klagen over Jessie

Floor en Madilia klagen over Jessie

Floor en Madilia zijn weer druk bezig met de aanleg van het blote voetenpad. De twee besluiten even pauze te houden en genieten even van de rust.

Vooral Madilia kan er wel van genieten. Het is zo rustig hier. In de loods is het soms zo vreselijk druk zucht ze. Floor knikt zachtjes terwijl ze voor zich uit staart. Ze hoopt dat ze morgen een deur mogen plaatsen op de vide. Dan komen mensen misschien niet meer zomaar binnen vervolgd ze. Madilia snapt wel dat Floor graag een deur wil. Je werd vanochtend ook van je bed getild toch vraagt ze nieuwsgierig door. Floor knikt maar heb hem er wel op aangesproken hoor voegt ze eraan toe. Madilia is benieuwd wat Jessie erover te zeggen had. Hij zei dat hij soms dingen doet zonder na te denken over de mening van andere mensen antwoordt Floor geërgerd. De twee kunnen er nu samen wel om lachen. Hij kan heel lomp zijn zonder dat hij het zelf door heeft sluit Floor af. De dames rusten nog even verder uit vervolgen dan hun werkzaamheden voor het blote voetenpad.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 60    Gemiddelde: 4.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. anneke at 14:49

    Daarom zal het ook eens moeten gebeuren , en iedereen die zeurt over Jessie .
    Volgende ronde op hem stemmen.
    Maar dat doen ze niet , zal wel wat zijn als hij eruit moet.
    Hebben ze in een keer heel veel geld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *