Romy is niet blij dat de caravan verhuurd wordt

Romy is niet blij dat de caravan verhuurd wordt

Romy heeft een ontdekking gedaan. Ze ziet dat de caravan waar zij en Cemal in slapen verhuurd gaat worden via de webwinkel. Ze gaat dan ook snel naar Jacco om haar beklag te doen. Ze hebben het al online gezet Jacco. Dat gaat natuurlijk niet gebeuren benadrukt ze. En voegt eraan toe dat de pleuris gaat uitbreken als een vreemd persoon een boeking doet voor haar persoonlijke bed. Staat die van Bas ook op de site vraagt ze nieuwsgierig. Jacco kijkt vervolgens en ziet dan dat beide caravans te boeken zijn via de site. Romy besluit te wachten tot iemand daadwerkelijk gaat boeken. Dan zullen we eens zien wat er gaat gebeuren. Niemand slaapt in mijn caravan roept ze. Daarna gaat ze snel naar Cemal. Ze geeft aan dat ze het niet eens is met deze actie. Cemal ziet het probleem er niet van in. De mannen moesten iets bedenken om geld te verdienen en wij kwamen op het idee om onze slaapplek te verhuren. Het is eenmalig zegt hij glimlachend. Romy kan er niet om lachen. Je overlegt het niet eens. Ik slaap daar toch ook vraagt ze hem. Het blijft even stil waarna Romy maar weer besluit weg te lopen naar buiten. Daar vindt ze Chipp. Ik doe een ketting om die caravan heen hoor roept ze grappend. Chipp en Romy besluiten vervolgens om er werk van te maken. Ze willen uitzoeken van wie de caravan nu eigenlijk is. Wie weet mag Romy wel bepalen wat er mee gebeurt. Ze gaat met een lijstje langs haar mede bewoners. Jacco wil haar graag helpen maar in zijn beleving is de caravan toch echt van Cemal. Onzin! Ik kreeg hem samen met Cemal van Rowena en Ruud toen ze vertrokken vervolgd ze. Jacco herinnert haar aan het feit dat ze Cemal de caravan heeft gegeven toen hun relatie kort over was. Ik wil je graag helpen. Maar meer kan ik er niet van maken zegt Jacco voorzichtig. Ook Jeroen denkt dat de caravan van Cemal is en Billy vindt dat hij van ze samen is. Zie je roept Romy blij. Uiteindelijk heeft ze niet genoeg stemmen. Zie je wel laat Cemal met een lach weten. Als het goed loopt ga ik het denk ik vaker doen grapt hij. Romy is niet overtuigd. Ik hang er echt een ketting aan zegt ze voor ze wegloopt en haar boterham opeet.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 60    Gemiddelde: 1.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Jans at 19:26

    schoon beddengoed? heb je de matrassen gezien daar wil je niet dood worden gevonden begrijp niet wie daar wil slapen

  2. anneke at 14:43

    Misschien een leuke voor de dames
    Alle kleding van Jessie verkopen voor 1 € en dan ook alles voor maar 1 € niet per stuk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *