Jessie en Cemal ontdekken dat Jeroen toch een band geregeld heeft en er ontstaat knallende ruzie!

Jessie en Cemal ontdekken dat Jeroen toch een band geregeld heeft en er ontstaat knallende ruzie!

Jessie en Cemal hebben ontdekt dat Jeroen toch een band en een rodeostier geregeld hebben voor Utopia goes USA. Dit kan volgens de twee niet door de beugel en ze zijn dan ook woest. Wat een hond. We trekken de stekker eruit roept Jessie. Jeroen hoort zijn mede bewoners tekeer gaan en gaat verhaal halen. Sinds wanneer schelden we tegen elkaar opent hij het gesprek. Cemal en verheft zijn stem. Dat Jeroen hem en Jessie niet heeft ingelicht maakt hem kwaad. Je bent een oetlul schreeuwt hij vervolgens. Volgens Cemal hebben Jessie en hij zich hard gemaakt voor de band, terwijl Jeroen dat ontkent. Jeroen vindt namelijk dat hij enorm is tegengewerkt bij de organisatie van de Amerikaanse avond. Desondanks wil hij de avond door laten gaan en heeft hij er alle vertrouwen dat hij in ieder geval winst zal maken of quitte zal draaien. Cemal en Jessie laten nog eens duidelijk weten dat het dus echt niet gaat gebeuren. Volgens Jessie heeft iedereen meer gedaan aan het evenement dan Jeroen zelf en als er verlies gedraaid wordt vindt hij dat Jeroen moet stoppen met zijn gitaarles. Die opmerking zorgt dat er iets knapt bij Jeroen en ook hij schiet uit zijn slof. Jullie hebben geen flikker te zeggen over mij laat hij hen weten. Maar Jessie is ook nog niet klaar en de twee schreeuwen verwijten over en weer. Dus een beetje op de bank zitten en muziek maken is jouw Utopia vraagt Jessie aan Jeroen. Een beetje met gewichten gooien en vrouwen ongelukkig maken is jouw Utopia roept Jeroen terug. De twee mannen komen er niet uit en uiteindelijk besluit Jessie weg te lopen, Jeroen kwaad achterlatend. Hoe zou dit aflopen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 80    Gemiddelde: 4.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 14 reacties op dit artikel
 1. Hannah at 22:40

  Leuke foto van Jeroen! 🙂 Een paar denken het voor het zeggen te hebben in Utopia en dat ze voor een ander kunnen bepalen wat wel en niet mag.

  • Truus at 19:17

   Goed gezegd Jolanda het is aldoor met ze allen tegen Jeroen, heel normaal dat je dan ook aan alles de balen krijgt

 2. Jenny at 16:27

  Ben benieuwd hoe dit af gaat lopen, wel leuk een beetje actie.
  zou leuk zijn als Jessie stopt met werken, vandaag nog 30 shirtjes gedaan en Jeroen hele dag bankhangen. Als Jessie gaat bankhangen stagneren de inkomsten opnieuw en hebben ze niets meer, kan Rene die Jeroen toeste mming gaf voor de band de brokken opruimen van zijn stie keme gedrag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *