Jessie gaat zichzelf niet meer druk maken om het mogelijke verlies na Utopia goes USA

Jessie gaat zichzelf niet meer druk maken om het mogelijke verlies na Utopia goes USA

Jessie en Cemal hebben het helemaal gehad met Jeroen. Zonder overleg heeft hij toch de band en de rodeo stier geregeld voor Utopia USA. Na een hoop geschreeuw en ruzie, wat nergens op uitliep is de sfeer in de loods nog steeds niet goed. In de keuken spreken Jessie en Cemal het akkefietje na. Jessie ziet op tegen de Utopia spelen morgen. Dit omdat hij zeker weet dat ze geld gaan verliezen op de Amerikaanse avond van Jeroen. Ik ben al 15 maanden bezig om onze belangen te behartigen en ik krijg alleen maar de wind van voren. Ik ga het lekker laten gebeuren. Ik heb mijn zakgeld, ik red mezelf benadrukt hij. Ik heb het gevoel dat niet iedereen door heeft dat Jeroen honderden euro’s van de hele groep uitgeeft. Cemal is het hiermee eens. Waarschijnlijk interesseert het niemand, want alleen wij gaan er tegenin voegt hij eraan toe. Billy heeft het gesprek opgevangen en slaakt een diepe zucht. Doe nou niet alsof jullie de enige zijn die zich druk maken zegt ze. Ik heb geen zin om na te kaarten, ze vindt dat iedereen morgen zijn best moet doen om geld te verdienen. Jij wilde zelf ook harder worden tegen de groep reageert Cemal. Dat geeft Billy toe, maar benadrukt dat ze geen zin heeft om zich hiermee te bemoeien. Jeroen luistert toch niet. We staan morgen met de hele groep voor lul gaat ze verder. Jessie op zijn beurdt dat het verlies dat Jeroen morgen draait wordt ingehouden op zijn zakgeld. Doe dat antwoordt Billy. Maar praat er niet onderling over met elkaar. Haal dan de hele groep bij elkaar. Jessie vindt niet dat hij dat altijd moet doen. Billy loopt vervolgens kwaad weg, ik heb er geen zin meer in. Ik ben benieuwd wat er gaat gebeuren als wij een keer onze bek houden antwoordt Jessie.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 60    Gemiddelde: 1.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 18 reacties op dit artikel
 1. maria at 09:12

  zal het nu eindelijk uit komen wat er altijd is gezegt winst uitkeren maar vergeten oeps btw en de retoer pakje waar het geld terug in de bv moet.billy had gisteren weer pakjes waar ze snel mee weg liep en na 10 min ook aan had wat een stund,

 2. maria at 13:14

  vervelend he jenny als de bal terug kaats en jij niet tegen kritiek kan.
  jij mag andere en vertellen hoe ze het moeten zien toch zoals jij het ziet.

  • Jenny at 12:19

   Toch ben je ziek omdat je mensen die een andere mening hebben erop aan valt, laat iedereen gewoon schrijven wat hij heeft gezien of gehoord.

 3. maria at 07:37

  Jenny meschien een idee vraag jessie om een date je bent zo vol van hem.
  verlieft soms ziet hem nooit fouten maken mooi slacht toffer voor jessie jij.
  er ging genoeg zijn zak in hoor of ben je geen pashouder als oogjes dicht zijn.

 4. Jenny at 07:25

  Gelijk heb je Jessie, tegen zulke grote uitgaven van de groep kun je niet meer werken, ze doen maar, wees verstandig en ga ook lekker opnieuw vakantie houden en uitgeven, je hebt je genoeg bewezen als grootverdiener, laat Jeroen zelf er maar voor werken en Rene ook. Toen jij stopte als boekhouder liet je een winst achter van 15.000 euro, met 10.000 euro voor de belasting en de rest voor de lopende facturen, laat Rene dan maar aantonen wat er met het geld is gebeurd.

     • Jenny at 12:27

      Maar wat heeft dat te maken met wat ik omschrijf, nadat ik dit op de streams zie, ik mag gewoon daarna mijn mening geven en niemand heeft het recht om mij daarop aan te vallen want dan zou alles wel heel eenzijdig worden dat heet iemand wegpesten. Ik geniet van de streams en zie veel humor, boosheid en verdriet en wil daar net als anderen ook over schrijven.

 5. Martha at 19:24

  Waarom kijkt hij , Jessie altijd naar anderen. Hij zou eens zijn eigen gedrag onder de loep moeten nemen en zijn eigen bed verhuren in plaats dat van anderen.
  Heel naar om te zien hoe iemand zich zo opstelt.
  Hij is notabene verantwoordelijk voor al die facturen die in het eerste kwartaal ook niet betaald zijn. Maar de zogenaamde winst zit wel in zijn zak. Ook hij moet nog de BTW en andere inkoopkosten afdragen. ALSNOG!!!

 6. Teerak at 18:30

  Wat vindt hij zichzelf toch geweldig. Waarom maakt hij geen carriere in het normale leven ipv 15 maanden shirtjes bedrukken in luilekkerland.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *