Jeroen vindt dat Bas een spelletje speelt met Beau

Jeroen vindt dat Bas een spelletje speelt met Beau

Afgelopen avond zonderde Jeroen zich even af in zijn slaapkamer. Dit na al het gedoe rondom Utopia goes USA.  Beau heeft opgemerkt dat er iets en loopt hem achterna. Ze biedt hem een luisterend oor. Jeroen begint dan al snel over Bas. Ik snap echt niet waarom Bas nog steeds in Utopia zit. Blijkbaar kan hij alle vrouwen krijgen, maar dan blijft hij hier zitten lacht hij. Bedankt. eikel lacht Beau. Hij geeft toe Bas maar een flapdrol te vinden. En wenst Beau veel succes met de Bas buiten de poorten. Beau reageert dat ze veel getwijfeld heeft aan een relatie met Bas. Ik twijfelde voornamelijk of dit buiten de poorten stand kan houden. Vandaar mijn terughoudendheid in het begin. ik wil absoluut geen spelletje spelen. legt ze verder uit. Jeroen denkt dat Bas wel een spelletje met haar speelt. Hij geeft eigenlijk helemaal niks om jou. Hij vindt je leuk maar als er een leuker iemand binnenkomt, laat hij je links liggen. Dat weet ik zeker benadrukt hij. En voegt hieraan toe dat hij vindt dat Bas totaal geen respect voor haar heeft. Beau verzekert niet dom te zijn. Bas is hier veel in veranderd de afgelopen tijd. Echter blijft het wel een beetje vaag tussen de twee, want ze zijn samen maar toch ook weer niet. Bas wil geen relatie heeft hij aangegeven. Jeroen strooit vervolgens met flink wat complimenten naar zijn mede bewoner en houdt vervolgens zijn mond.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 60    Gemiddelde: 1.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *