Jeroen en René zorgen dat er toch een band aanwezig is tijdens Utopia Goes USA

Jeroen en René zorgen dat er toch een band aanwezig is tijdens Utopia Goes USA

Jeroen is op zoek naar de telefoon, hij is toch weer druk bezig met zijn evenement voor vrijdag. Voor nu lijkt het erop dat Utopia Goes USA gewoon door kan gaan. Jeroen besluit René op te zoeken om te vragen of het slim is om te bellen.

Het is wel wat directer als ik ze bel na al die commotie afgelopen dagen zegt Jeroen tegen mede bewoner René. René denkt op zijn beurt dat het niet slim is. Ik zou 16:00 uur gaan mailen naar de band en denk dat mijn contact binnen de band vreemd zal opkijken als jij hem belt. Hij kent je helemaal niet benadrukt hij. Jeroen stemt in en wacht af tot het 16:00 uur is en René hem verder kan helpen. Maar wanneer Jeroen achter de computer gaat zitten ziet hij een mailtje. Het is een mail van de band. De band heeft een nieuwe mail verzonden over een bevestiging voor het evenement. Blijkbaar volgen zij ook de ontwikkelingen in Utopia. René roept Jeroen direct bij het zien van de mail. Verdorie waar is hij nou? Geïrriteerd loopt hij naar buiten op zoek naar René. Hij dringt nogmaals aan om te bellen naar de band om ze te vertellen dat ze welkom zijn. René begrijpt dit en besluit hem toch te hulp te schieten. Er is ook zoveel gezeik geweest voegt hij eraan toe. En pakt de telefoon en belt naar de band. Hij meldt hen dat ze welkom zijn en dat hij later vandaag een mail zal opstellen met alle informatie die nodig is voor het evenement van vrijdag. De band is blij dit te horen en zullen er zeker bij zijn. Met de schiettent plannen van Bas en de snelle reactie van René en Jeroen lijkt de Amerikaanse avond toch een succes te worden.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 50    Gemiddelde: 4.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. Jenny at 18:50

    Goed zo, nog dieper in de schulden, ga zo door, geld verdienen doen ze niet, uitgeven wel, ben benieuwd hoe dat gaat uitpakken……

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *