Jeroen en Jacco zijn niet blij met Jessie

Jeroen en Jacco zijn niet blij met Jessie

Na velen discussies is de knoop doorgehakt Utopia goes USA gaat gewoon door. Nu is het dus tijd om de puntjes op de i te zetten en de praktische dingen voor het evenement te regelen. Hoe zit het bijvoorbeeld met het eten? Als Jacco en Jeroen in de bistro het een en ander bespreken komt Chipp binnen. Hij laat weten dat hij bezig is met het regelen van friet. Dit zou Jessie zijn taak zijn maar de ondernemer laat het afweten. Ja ik doe dat niet, ik ga over de hamburgers antwoordt Jacco. Het is goed met Jessie gaat Jeroen verder. Het zit hem duidelijk nog dwars dat Jessie de stekker uit zijn evenement wilde trekken. Het is te gek voor woorden benadrukt hij. Jacco is het met Jeroen eens en geeft aan dat hij tijdens de organisatie van zijn eigen evenement ook al problemen met Jessie had. Hij bepaalt helemaal niks hoor, hij mag advies geven, maar hij gaat niet bepalen gaat Jeroen geïrriteerd verder. De twee mannen praten nog even verder over Jessie en zijn het eens hij heeft niet meer te zeggen dan ieder ander in de loods.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 60    Gemiddelde: 4.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 7 reacties op dit artikel
 1. joes at 22:33

  wat een gezeur elke keer van jenny. alsof jessie ook maar iets doet,. shirtjes inkopen, een beetje laten bedrukken door een ander en verkopen voor een belachelijke prijs. noem je dat hard werken.
  bovendien koopt hij heel veel dingen voor zichzelf.

 2. Jenny at 19:13

  Ze vergeten alleen dat Jessie het meeste geld binnen brengt, als hij stopt zijn ze nergens meer en is er geen geld meer ennnnnn heeft Rene geen werk meer en kan weer bomen knuffelen, lijkt me eigenlijk wel leuk

 3. Teerak at 17:37

  Geweldig, pest ze maar uit utopia. Kunnen ze ondernemertje spelen in de normale maatschappij. Zal niet meevallen voor deze 2 sukkels.

 4. Mar at 17:17

  Inderdaad kom maar voor je zelf op jessie is niet de baas Billy ook niet al denken ze van wel
  Zelf kopen ze echt van alles

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *