René vindt de gang van zaken in Utopia niet normaal

René vindt de gang van zaken in Utopia niet normaal

René gaat het gesprek met Beau aan. Hij wil namelijk graag spreken over de huidige gang van zaken binnen Utopia.

De twee gaan in de bistro zitten. René merkt dat hij vol negativiteit zit en hij is niet de enige die dit heeft opgemerkt. Beau wil op haar beurt weten wat er scheelt. Maar René heeft geen zin om het erover te hebben. Ik slik vaak op het laatste moment mijn woorden in. Iedereen is zo met zichzelf bezig dat ik jullie niet durf lastig te vallen met mijn problemen voegt hij eraan toe. Vervolgens vertelt hij dat zijn reis naar Egypte hem goed heeft gedaan. En vertelt dat er zo weinig  gebeurd en tegelijkertijd zoveel op een dag in Utopia dat je geen tijd hebt voor jezelf om het echt los te laten. Hij geeft toe dat hij op zijn korte vakantie ook een moment heeft gehad dat hij al die negatieve lading heeft moeten loslaten. Echt vraagt Beau verbaasd. René laat weten dat hij de gang van zaken op dit moment niet meer normaal vindt. En noemt als voorbeeld de vergadering. Er moet volgens hem een gespreksleider komen. Daarnaast moet er beter genotuleerd worden. En voor mijn gevoel zijn er wel mensen die deze rol opnemen. Maar een gespreksleider hoort geen beslissingen te maken benadrukt hij. Kevin deed dit altijd heel goed. Dat mis ik legt hij uit. Beau is het helemaal met René eens maar vraagt zich wel af hoe hij dit dan voor zich ziet. Jij of Floor antwoordt hij vluchtig. En denkt dat zij hier het meest geschikt voor zijn. Maar René voelt ook iets voor Floor haar suggestie om de rollen te laten rouleren. Zolang er maar niet elke keer een vaste gespreksleider is die ook nog eens het gevoel heeft dat er beslissingen genomen mogen worden. Beau knikt. Ik ga dit volgende keer voorstellen roept René.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 70    Gemiddelde: 4.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
  1. Jenny at 19:22

    Ga weer lekker bomen knuffelen Rene, vergeet niet dat Jessie het meeste geld verdiend en jij wilt daar de baas over spelen samen met bankhanger Jeroen en het uitgeven ook nog, heel stiekem. Met jullie gaat de boel zeker failliet, lachen als Jessie stopt.

  2. Marja at 13:53

    Moet het nog zien, René zegt wel vaker iets wat hij later niet doet en Billy laat haar de ” leidersrol” die ze heeft aangenomen niet zo maar afpakken . Die schreeuwt overal doorheen of ze gaat janken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *