Jeroen heeft schijt aan Jessie en gaat aan de slag met Utopia goes USA

Jeroen heeft schijt aan Jessie en gaat aan de slag met Utopia goes USA

Wat gebeurd(e) er nog meer in Utopia? We hebben een samenvatting voor je gemaakt zodat je weer helemaal op de hoogte bent.

Jessie heeft tijdens het sporten met Cemal felle kritiek op mede bewoner Jeroen. Volgens Jessie toont Jeroen niet de goede mentaliteit hier in Utopia. Vaak maakt hij dingen waar hij aan begint niet af. En dit stoort Jessie nogal.  Ik heb in de 15 maanden dat ik hier zit genoeg tegengas en kritiek gehad. Daar haalde ik juist motivatie uit voegt hij eraan toe. Jeroen zelf is ondanks alle kritiek weer bezig met zijn evenement Utopia goes USA. Hij maakt een tijdsplanning van de gehele dag. Naast een band zal er ook een rodeo stier aanwezig zijn. Wat Jessie hiervan vindt lapt hij aan zijn laars. Ik heb schijt aan Jessie laat hij weten. Ook Bas helpt hem een handje door wat advies te geven. Hij wil een schiettent voor Jeroen gaan regelen en zal op die dag samen met René verkleed gaan als indiaan en cowboy. Dan valt rond de middag ineens de stroom in de gehele loods uit. Jeroen en Cemal zitten op dat moment achter de computer. Jeroen heeft op dat moment meteen in de gaten wat er aan de hand is. Piekstroom roept hij. Romy geeft toe de stekker uit het tosti-ijzer getrokken te hebben, terwijl deze nog aan stond. Dit was dus de boosdoener. Je bent weer helemaal op de hoogte, we komen straks terug met meer nieuws uit Utopia!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 50    Gemiddelde: 4.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 9 reacties op dit artikel
  1. Jenny at 18:58

    Schijt aan Jessie die het meeste geld binnen brengt, lekker slim van hen, ze willen niet werken, wel uitgeven, maar voor hoelang……. Tot ze in grote schulden komen en tsja gelukkig kunnen ze Jessie nog altijd de schuld geven toch?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *