Jeroen vraagt Bas om voedingsadvies

Jeroen vraagt Bas om voedingsadvies

Gisteren was het niet zo’n leuke dag voor Jeroen. Het grote deel van de groep was erg negatief over het evenement van Jeroen. Jeroen twijfelde om zelf zijn handen van Utopia goes USA af te trekken. Maar Bas is de hoop nog niet verloren. Hij zoekt Jeroen daarom ook op. Jij wilt toch een schiettent? Wat als we die nou alsnog maken met onze pijl en boog vraagt hij aan hem. Is goed antwoordt Jeroen kort waarna hij het gesprek direct begint over een ander onderwerp. Luister Bas. Ik ben sinds ik hier ben al 7kg afgevallen. Wat moet ik daar nou mee vraagt hij. Bas is een beetje verbaasd over het onderwerp maar geeft zijn mede bewoner graag advies over gezonde voeding. Hij zegt om voortaan toch aardappelen te eten en misschien volle kwark te proberen. Jeroen antwoordt dat hij 77 kg te laag vindt en graag weer 85 kg zou willen wegen. Volgens Bas is het in dat geval belangrijk dat hij bewuster wordt van wat hij eet. Jeroen vraagt hem daarop of hij misschien met hem samen zou willen zitten wanneer Jeroen zijn boodschappen moet bestellen. Dat doet Bas graag voor Jeroen. Maar even terug over die schiettent zegt Bas dan. Het lijkt mij leuk dat de persoon die het beste is met schieten iets kan winnen. Als jij daarover nadenkt regel ik de schiettent vervolgd Bas. Dit vindt Jeroen wel een goed idee. Ik ga ook nog kijken of de stier en band lukken voegt Jeroen eraan toe.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 40    Gemiddelde: 4.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *