Cemal geeft Jeroen een peptalk, hij ziet het even niet meer zitten

Cemal geeft Jeroen een peptalk, hij ziet het even niet meer zitten

Tijdens het centraal van vandaag werd duidelijk dat de band voor Jeroen zijn evenement afgebeld zou worden. Dit omdat de kosten anders te hoog oplopen. Jeroen is daardoor down, hij ziet het even niet meer zitten en besluit dit in de keuken met Cemal te bespreken.

Vanaf het begin af aan is het constant gezeik begint Jeroen. Het irriteert mij dat het bij de groep alleen maar draait om zoveel mogelijk geld ophalen. Cemal probeert Jeroen een hart onder de riem te steken en zegt dat het evenement zonder een band ook leuk kan zijn. Een aantal bewoners kunnen optreden. En ik wil je wel verder helpen om alles te regelen voegt hij eraan toe. De peptalk lijkt niet veel met Jeroen te doen en hij ziet het alsnog erg somber in. Ik had het evenement veel groter uit willen pakken en vindt het jammer dat het nu allemaal zo loopt legt hij verder uit. Dit begrijpt Cemal, maar hij drukt zijn mede bewoner op het hart dat dingen nou eenmaal zo lopen in Utopia. Ik zou het zonde vinden als jij het links zou leggen. Ik bestel vandaag een Elvis pak en dan ga ik zingen sluit Cemal het gesprek positief af.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 60    Gemiddelde: 1.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Teerak at 17:48

    Kost zeker niets een elvis pak en 400 euro voor een bandje, daar steken de twee lelijke narcisten, een stokje voor.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *