Jeroen gaat zich alleen maar op leuke dingen focussen

Jeroen gaat zich alleen maar op leuke dingen focussen

Tijdens het centraal van vanmorgen gaf Billy een snauw naar Jeroen. Ze is namelijk van mening dat hij niet netjes heeft gehandeld en wilde het liefst de stekker uit zijn evenement trekken. Jessie en Billy waren het vooral niet eens met de veel te dure band die Jeroen heeft uitgenodigd. Jeroen zag het daardoor allemaal niet meer zitten. Billy besluit uiteindelijk ook maar het gesprek met hem aan ge gaan.

Billy begint het gesprek door haar excuses aan te bieden. Ik had niet mijn frustratie van een ander op jou moeten botvieren voegt ze eraan toe. Jeroen laat weten dat het hem allemaal niet meer zoveel uit maakt. Ik heb er geen zin meer in. Voor mijn part blazen ze het af gaat hij teleurgesteld verder. En voegt eraan toe dat hij het nu net naar zijn zin heeft en niet wil dat dit zijn goede humeur gaat beïnvloeden. Billy verontschuldigt zich nogmaals en benadrukt dat dit niet haar bedoeling is geweest. Ik vind juist dat je het heel erg goed doet en ik mag je erg als de persoon die je bent. Maar Jeroen vindt dat zijn Utopia goes U.S.A. evenement al vanaf het begin wordt tegengewerkt. Het is constant negatief! Met alles wat ik doe benadrukt hij. Ik ga me er niet meer druk om maken. Ik hoef geen geld te verdienen en ga mijn focussen op wat ik leuk vind.  Ik vergelijk het heel vaak met een Bas, die voert ook geen flikker uit maar krijgt ook alles voor elkaar. Waarom zou ik me druk maken? Ik ben hier voor mezelf en niet voor een ander sluit hij het gesprek af.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 60    Gemiddelde: 4.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 8 reacties op dit artikel
 1. Ria at 08:38

  Hij slaat een goede toon aan tegen Billy.Maar hij moet wel begrijpen dat hij ook goed wil eten en slapen en dat moet ook worden betaald ga maar eens in een hotelletje zitten echt niet voor niets en nog geld toe krijgen.

 2. Elizabeth at 05:16

  Als het aan mij ligt mogen er wel meer uit hoor. Jessy, Billy, Jeroen en die tweeling ook. Wat een enge mensen zijn dat zeg.

 3. anneke at 22:39

  De bewoners zitten elkaar maar af te kraken en zo van die doet dit en die doen dat.
  Volgende keer niet stemmen omdat hij misschien zelf naar huis wil
  Stem nu eens eerlijk zal je kijken dat iedereen wel een paar stemmen krijgt.
  Dus ook op de tweeling of op Jessie en Billy en ook dan op iedereen waar jullie over roddelen

 4. Marja at 20:26

  Altijd dat geschreeuw en commentaar van Billy in het openbaar. Daarna apart aan het slachtoffer weer excuus aanbieden. Walgelijk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *