De mannen en vrouwen gaan een onderlinge wedstrijd aan met elkaar in Utopia

De mannen en vrouwen gaan een onderlinge wedstrijd aan met elkaar in Utopia

Enige tijd geleden hebben Billy, Beau,Demi, Fay, Romy en Karin een wedstrijd bedacht. Met deze wedstrijd is het de bedoeling dat de mannen en vrouwen tegen elkaar strijden om het meeste geld te verdienen. Vandaag is het zover en zal de wedstrijd tussen de mannen en vrouwen in Utopia beginnen. Er wordt op de zoemer gedrukt en als iedereen zich om de tafel heeft verzameld neemt Billy het woord. Vanaf nu gaan de mannen zich focussen op hetgeen waarmee ze geld gaan verdienen en de vrouwen ook legt ze uit. Morgen om één uur moeten de producten en diensten waarmee het mannenteam en vrouwenteam geld willen verdienen op de webshop gezet worden. Deze zullen wel eerst gepresenteerd moeten worden elkaar. Zaterdag om één uur zal bekend worden gemaakt welk team beter heeft gescoord en dus meer geld heeft verdiend. Nadat Billy klaar is met de uitleg gaat de wedstrijd van start. De vrouwen besluiten naar buiten te gaan en meteen te vergaderen over manieren om geld op te halen. Ondertussen bespreken de mannen binnen wat zij gaan doen om geld binnen te harken. Welk team maakt volgens jou de meeste kans om te winnen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 60    Gemiddelde: 1.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *