Romy spreekt Cemal aan over zijn negatieve gedrag

Romy spreekt Cemal aan over zijn negatieve gedrag

Romy vindt dat Cemal de laatste tijd erg negatief is. Afgelopen avond in de caravan had Cemal het continu over de mentaliteit en deze lading aan negativiteit wordt Romy te veel. Ze besluit haar hart bij hem te luchten en neemt hem dan ook mee naar buiten voor een gesprek. Ik heb er gewoon geen zin meer in begint Romy het gesprek. Ik wil gewoon vrolijk zijn en positief maar dat kan niet als ik de hele tijd zo’n negatieve vibe om me heen heb voegt ze eraan toe. Cemal begrijpt Romy en geeft toe dat hij inderdaad wat positiever moet worden. Wat later uit Romy haar frustraties ook nog met mede bewoner Chipp. Cemal is zo negatief zegt ze tegen hem. Ik trek het zo niet langer en ik vind het vervelend om met een negatief gevoel te gaan slapen. Chipp biedt Romy een luisterend oor en als ze haar frustraties eruit heeft gegooid gaat ze weer verder met haar dag.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 60    Gemiddelde: 1.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. ikkem at 13:49

    Ah Romy, hij ziet iets dat jij niet in staat bent.
    Als iemand verdient Utopian van het jaar te worden dan is deze jonge dat, binnen gekomen als homo stripper en uitgegroeid tot een zeer bewuste en beschaafde jonge man. Als iemand positieve benadering heeft naar iedereen toe dan is hij het.

  2. Anna at 13:26

    Gemal denk nou dat hij heel wat is
    Omdat hij finacheel betrokken is in Utopia nou hij laat Jessie veel te veel toe in dit alles .en ik vertrouw hem voor geen meter met geld .waarom laat me dat nog steeds toe .Rene laat niet over je heen lopen met vieze spelletjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *