Floor en Madilia roddelen negatief over mede bewoner Billy

Floor en Madilia roddelen negatief over mede bewoner Billy

Tijdens het centraal van vandaag was er weer volop discussie. Madilia en Floor trekken zich terug op de vide en al gauw is Billy het onderwerp van gesprek. De twee vinden namelijk dat Billy zich opstelt als een leider en dit bevalt hen niet. Zo begon Billy het centraal en zei dat ze zich eraan stoort dat de bewoners niet op tijd komen.  Hoe ze dat dan zegt, begin gewoon zegt Floor.  Ook vinden ze het niet kunnen dat Billy de keus voor Jeroen maakte om de stekker uit zijn evenement te trekken. Als zoiets Billy overkomt zit ze weer te janken want daar is ze goed in gaat Madilia verder. Vervolgens doet ze Billy haar gehuil na. De kamer zou te klein zijn als het andersom zou zijn reageert Floor. Uiteindelijk heeft Floor toch kunnen voorkomen dat het evenement van Jeroen niet door gaat, maar ze is het niet eens met de manier waarop Billy dit deed. Dat ze bij een opmerking van Jessie hierover ook nog in de lach schoot is al helemaal verkeerd gevallen bij de twee. Madilia en Floor praten nog even negatief door over Billy. Ze wordt 35 he, volgens mij beseft ze dat niet. Wat doet ze hier nog laat Madilia verder nog weten waarna ze hier met z’n tweeën flink om lachen.  Madilia besluit uiteindelijk om Billy later aan te spreken. Wordt vervolgd dus!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 70    Gemiddelde: 4.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 8 reacties op dit artikel
  1. Jans at 10:36

    iedereen heeft het over haar, heel Nederland ,ze verziekt de sfeer begrijp niet ze er niet word uitgezet misschien dan weer hogere kijkcijfers eerst zag je nog een die naar kantoor moet voor waarschuwing helaas daar lezen we niets meer over!Utopia is geen Utopia meer lijkt meer op een kippenhok en datings programma

  2. marjan at 16:22

    Zeg dit dan tegen haar, en niet tegen elkaar. Vind die Madilia ook niet veel, zou mijn vriendin niet zijn.Praat met alle monden mee en praat achter mensen hun rug.BABA .En ja van mij mag Billy ook naar huis,roep ik al lang.Krijgt Jessie ook rust.

  3. some things are not what they seem at 14:31

    Zo vervelend om te zien dat ze ja knikken en meepraten als billy jessie helemaal zwart komt maken. Uiteindelijk zal billy alleen maar geholpen zijn als haar keihard word verteld hoe de situatie door andere ogen word gezien. Hoe kan het dat een vrouw moet worden beschermt voor misdragingen die zij zelf veroorzaakt terwijl het als strafbaar word veroordeelt als een man hetzelfde zou doen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *