René vindt dat Billy een grote bek heeft

René vindt dat Billy een grote bek heeft

Toen René naar Egypte vertrokken was werd er in Utopia veel over hem gesproken. Een aantal bewoners bespraken hun wantrouwen tegenover René uit. Met name Billy en Jessie vertrouwen hem niet met de financiën. Nu René terug is bespreken hij en Cemal hoe het nu verder moet. Cemal laat weten dat hij sinds zaterdag de financiën volledig op zich heeft genomen en hier en daar klachten hoorde over hem. Het feit dat je op dit moment zelf in de min staat, versterken deze klachten voegt hij eraan toe. René hoort zijn mede bewoner aan en geeft toe dat er inderdaad fouten zijn gemaakt. Maar benadrukt dat fouten maken menselijk is. Ik weet precies welke personen er klagen over mij en ben hier helemaal klaar mee. Billy met haar grote bek, ik ben helemaal klaar met dat mens vervolgd hij geïrriteerd. Volgens René weet zij niets over financiën en kan ze daarom niet oordelen. Het ergert mij nog meer dat niemand direct naar mij is toe gekomen. En dit vervolgens achter mijn rug om wordt besproken. De twee praten nog een tijd verder over de huidige financiën en besluiten samen de fouten op te lossen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 60    Gemiddelde: 4.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 7 reacties op dit artikel
 1. Teerak at 18:47

  Hoe moet die billie nog ooit in nederland rondlopen, ze heeft geluk de kijkcijfers ( door haar en jessie ) omlaag vliegen.

  • Jenny at 20:46

   Waarom Jessie? Hij staat bovenaan als favoriete inwoner, dat Billy hem stalkt zegt alles over haar en niet over Jessie, die haalt de kijkcijfers juist omhoog, het zegt wel veel over de luie vervelende bankzitters die niets toevoegen en de kleuters waar je echt niet naar wil kijken.

   • Teerak at 04:18

    Jessie is alleen populair omdat u en andere familieleden op hem stemmen. Het is de grootste kwal die ooit in utopia heeft gezeten. Een totaal mislukt figuur.

    • Jenny at 07:23

     Volgens mij heb je een prive iets met Jessie gehad, hij is niet voor niets deurwaarder geweest , maar hij staat in Utopia zeker bovenaan en dat zegt genoeg.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *