Jessie vertelt René dat hij een schuld heeft

Jessie vertelt René dat hij een schuld heeft

René doet al enige tijd samen met Cemal, de boekhouding. Dit valt niet bij iedereen helemaal in de smaak. Vooral Jessie heeft het gevoel dat René het niet goed doet en dat hij sjoemelt met zijn eigen geld. Vandaag is René teruggekomen van zijn vakantie naar Egypte. Voor deze reis nam hij ongevraagd 50 euro mee en dit kan volgens Jessie helemaal niet omdat hij volgens Jessie geen geld heeft. René was het hier niet mee eens, volgens hem had hij nog meer dan 50 euro. Maar Jessie vertelde hem dat er een factuur was binnengekomen waardoor hij op nul euro uitkwam. Toch besloot René 50 euro mee te nemen. Jessie besluit dan ook het gesprek met hem aan te gaan. En vertelt dat hij 49 euro rood staat. Wat antwoordt René verbaasd. Jessie vertelt dat de factuur die hij heeft binnengekregen hoger is uitgevallen als verwacht. Dit is dan ook de reden dan hij nu rood staat. Ik vind het heel apart gaat René verder.Jessie besluit het voor nu hierbij te laten maar wil later nog wel het gesprek met René aangaan. Wordt vervolgd…

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 110    Gemiddelde: 1.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
  1. Margriet at 20:25

    René is misschien niet eerlijk, maar Jessy was dat al helemaal niet in zijn tijd van boekhouden. Hij drukte al helemaal Veel geld achterover. Dus de pot verwijt de ketel.

  2. Jenny at 20:06

    Rene heeft al vaker zichzelf zakgeld gegeven, al de eerste dag dat hij begon nam hij het. Hij praat veel over Jessie en vertelde tegen Karin dat hij haar zakgeld goed zou bijhouden samen met haar, maar dat hij dat bij Jessie niet zou doen want die had al genoeg. Het lijkt me beter dat Rene hiermee stopt hij is niet eerlijk en maakt teveel foutenomdat zijn hoofd dit niet aan kan. Misschien is het een taak voor Floor, dan kan Rene haar voetenpad afmaken, eventueel samen met Jessie en Karin, want die willen wel werken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *