Jessie roept de groep bij elkaar en spreekt hen streng toe

Jessie roept de groep bij elkaar en spreekt hen streng toe

Jessie drukt op de zoemer en met een streng gezicht wacht hij tot de groep zich op de banken heeft verzameld. Afgelopen vrijdag heeft er een evenement plaatsgevonden waarvoor de grote tafel naar buiten moest. Het is inmiddels zondag en de tafel staat nog steeds buiten. Ik heb het al een aantal keer geroepen, die tafel moet naar binnen legt Jessie uit. Romy antwoordt dat ze dit meteen gaan doen maar Jessie is nog niet klaar. Dit is wel hoe we met onze spullen omgaan dit kan echt niet benadrukt hij. Ook vindt hij het jammer dat niemand het initiatief heeft genomen om de groep bij elkaar te halen en de tafel naar binnen te tillen. Na een evenement moet alles opgeruimd worden, dus die tafel moet f*cking naar binnen vervolgd hij. De groep besluit meteen de handen in een te slaan en de tafel naar binnen te tillen terwijl Jessie mopperend wegloopt. Ik ben het helemaal zat, f*cking ondankbaar mompelt hij.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 60    Gemiddelde: 1.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
  1. Margriet at 09:09

    Jessy spreekt iedereen streng toe . Wat denkt hij nou . Hij had ook gewoon kunnen vragen of ze hem wilde helpen met de tafel naar binnen te brengen. Maar nee meneer doet zelf liever niets.

  2. yasmine at 21:40

    Uhhhmmm jessie zeurt om de tafel maar hij had ook op die dag een aantal mensen kunnen vragen om de tafel naar binnen te dragen. Nee hij doet niks wacht af en gaat dan zeuren.

  3. Jenny at 19:55

    Het is soms nodig om iedereen bij elkaar te roepen en hen te wijzen op hun verantwoording, jammer dat niemand dit doet behalve Jessie, hij voelt zich nog steeds verantwoordelijk voor de BV, werkt er hard aan, ik vraag me wel eens af als hij dit niet meer wil doen wat er dan nog terecht komt van de BV. Alleen Romy zie ik elke dag werken, een lief meisje, maar zou minder met de tweeling bezig moeten zijn en meer met haar eigen ontwikkeling. Ook Karin is ook goed bezig met alles, maar eten met Karin en co zou eigenlijk eten met Jacco en co moeten heten, want hij kookt steeds en Karin eet mee. En ook Cemal kookt veel voor de groep en daarnaast de finance, is goed bezig, alleen de vieze baard eraf en modellenwerk erbij gaan doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *