Hoe populair is Floor?

Hoe populair is Floor?

Een nieuwe week is begonnen dus een nieuwe uitslag van de favoriete bewoner van deze week. Jessie is wederom de winnaar, gevolgd door Karin. Jacco sluit de top drie af. Floor de laatste nieuwe bewoner van Utopia is op plek vijf geëindigd. Het minst populair is Fay. Ben jij het met deze uitslag eens?

1. Jessie 22.70%
2. Karin 16.65%
3. Jacco 12.70%
4. Bas 9.96%
5. Floor 8.02%
6. Beau 7.99%
7. Romy 6.87%
8. Jeroen 6.79%
9. Chipp 1.83%
10. Cemal 1.60%
11. René 1.60%
12. Billy 1.35%
13. Demi 0.87%
14. Madilia 0.58%
15. Fay 0.49%

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 50    Gemiddelde: 1.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 9 reacties op dit artikel
 1. Jenny at 20:28

  Natuurlijk is Jessie populair, het is altijd leuk om naar hem te kijken, hij is altijd actief bezig om iets te bedenken, helpt anderen en verdient het meeste, waardoor de bewoners dankzij hem uit de schulden blijven. En ja dat hij dat geld ook bewaakt, kan ik best begrijpen want er zijn veel bewoners die niets doen en wel in luxe willen leven. Dat hij bovenaan staat zegt genoeg, heel nederland vind hem geweldig!!!

 2. Rene at 17:25

  Heb grote tijfels over deze ranking , steeds wordt hij eerste , maar wordt door de nederlanders wel genomineerd voor de “bank” hire kl opt it’s niet ….?…….

 3. Els at 12:12

  Ik hoop dat Robert ook een utopiaan wordt en dat hij er heel goed uitkomt dan mag hij voor mij utopiaan van het jaar worden en dan kan hij zijn schulden terugbetalen. Jessie zeker niet utopiaan van het jaar hij die zo neerbuigend is naar zijn bewoners de bewoners moeten hun ogen eens open doen want hij denkt alles is voor Jessie

 4. Teerak at 11:32

  Met dank aan de familie en vrienden van jessie. Het is een klein groepje wat aan die stemmingen meedoet. Als de familie zich verenigt sta je zo op een, ook al kotst heel nederland je uit.

 5. Mar at 09:57

  Wie stelt dit samen kom op jessie populair nou dacht het niet er word gewoon gesjoemeld met deze uitslag er zijn maar weinig die deze titel verdienen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *