René is weer terug in Utopia na zijn reis in Egypte

René is weer terug in Utopia na zijn reis in Egypte

René heeft een paar dagen mogen vertoeven in Egypte. Inmiddels is hij weer teruggekeerd in Utopia. Met een El Gouna t-shirt aan kwam hij het terrein weer op. Een voor een komen de bewoners naar hem toe om hem weer te verwelkomen. René moet duidelijk nog een beetje wennen. Wat gek om hier weer binnen te komen en zo te worden ontvangen zegt hij tegenover de groep. Daarna vertelt hij dat zijn vakantie prachtig was. In de vier dagen dat hij weg was heeft hij gedoken, met dolfijnen gekletst, geknuffeld met een kameel en een palmboom, gemediteerd, heerlijk gegeten en gekitesurft. De vakantie naar Egypte is voor zijn gevoel voorbij gevlogen. Ook was het warm, zo’n 40 graden en daarom heeft hij ook gemediteerd op het strand. Maar dat is nog niet alles hij heeft er een nieuwe vriend bij, Oscar de kameel. Na het mediteren liep er een kameel over het strand. En ik sloeg mijn armen om de kameel heen. We hebben zelfs nog even gezoend voegt hij er grappend aan toe. Verder was het hotel prachtig, het personeel super gastvrij en het eten was heerlijk… Ik had nog wel twee weken willen blijven benadrukt hij. Maar nu weer terug naar het normale leventje!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 60    Gemiddelde: 1.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 8 reacties op dit artikel
 1. RUUD at 20:06

  Jans ze nemen maar een klein beetje kleren mee in die kist……..achter de schermen hebben ze genoeg koffers mee genomen en die mogen ze gewoon pakken in de 4 weken. dus daarom hebben ze steeds andere kleren aan.

 2. RUUD at 20:05

  Jans ze nemen maar een klein beetje kleren mee in die kist……..achter de schermen hebben ze genoeg koffers mee genomen en die mogen ze gewoon pakken in de 4 weken. dus daarom hebben ze steeds andere kleren aan.

 3. Jans at 16:19

  niet te geloven… waar kom er zoveel geld vandaan? dit is niet alleen met de reis kijk ook een naar de kleding van de Utopianen steeds nieuw en nieuw Ze komen binnen met een kist en als ze gaan hebben ze bijna een verhuiswagen nodig

 4. maria at 14:34

  weet je bij de utopianen nooit en bas zal heus wel met de regie iets hebben geregeld.
  en welkom rene er staat je nog iets te wachten over geld pikken ofzo ben benieuwd,

 5. Zomaar een lezer at 14:28

  Ik weet dat deze korte vakantie een prijs was die Bas beschikbaar had gesteld.
  Maar, als ik dan lees wat René allemaal heeft gedaan in die 2 dagen, samen met zijn medereiziger,
  dan kan het nooit zo zijn dat Bas dit allemaal heeft kunnen bekostigen.

  Waar komt dat geld dan vandaan? Van “achter” ?.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *