Volgens Jessie zijn de kosten voor Utopia goes USA te hoog

Volgens Jessie zijn de kosten voor Utopia goes USA te hoog

Jessie heeft nog eens goed gekeken naar de kosten die gemaakt worden voor het Utopia goes USA evenement. Het evenement wat Jeroen organiseert. De kosten liggen te hoog om nog winst te kunnen maken.  We gaan niet een evenement organiseren om er op toe te leggen zegt Jessie dan ook tegen Billy. En voegt eraan toe dat de band eigenlijk afgezegd moet worden. Jeroen zal zelf moeten kijken hoe hij dit op gaat lossen en of hij het nog door wil laten gaan.  Als Jeroen hier niet mee akkoord gaat, gaat de stekker eruit benadrukt hij. Zodra René terug is uit Egypte wil Jessie de financiën nog eens met hem doornemen en dan besluiten of de band definitief afgebeld wordt.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 50    Gemiddelde: 1.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. maria at 14:07

    kom op zeg als jullie twee kleding kopen en vervolgens veel niet wordt verkocht smoezen jullie ook niets.
    nu jeroen iets wil richten jullie je pijlen maar ef op hem om toch nog ef te laten zien wie de baas zijn over de centjes.maak een lijn open zodat er wat mensen jeroen met wat centjes kunnen helpen voor een band.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *