Volgens Jessie probeert Billy hem uit te lokken

Volgens Jessie probeert Billy hem uit te lokken

Beau heeft gisteren een mail gehad waarin een Utopia fan aangaf haar leuk te vinden. Hij wilde graag daten mocht het niets met Bas worden. Beau voelde zich gevleid maar heeft vandaag besloten om hem terug te mail om zijn verzoek af te slaan. Op naar de volgende gebeurtenis. Het gaat over Billy en Jessie. De twee draaien maar om elkaar heen. Ze hadden knallende ruzie en uiteindelijk heeft Billy aangegeven dat ze de strijdbijl wilde begraven. Jessie sprak er zojuist met Chipp nog eens over. Jessie heeft namelijk nogal wat frustraties. Volgens Jessie is Billy bezig met hem uit te lokken. Als ze mij kwijt is, gaat ze heel veel om andere jongens heen hangen voegt hij eraan toe. Dit doet ze volgens hem om aandacht te krijgen van Jessie. En nu heeft ze haar pijlen gericht op jou. Chipp knikt en laat Jessie eerlijk weten dat hij geen idee heeft wat hij met Billy’s aandacht aanmoet. Ja niks, je bent gewoon de lul laat Jessie hem weten.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 60    Gemiddelde: 1.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
  1. Ria at 17:31

    In het begin van Utopia waren het de bed variaties van Ruud en Billy nu was hetJjessi en straks is Chip of iemand anders de pineut oversekst is ze laat ze er toch uit gaan aub

  2. Margriet at 16:29

    Ja het is Billy he,en daar ben je mooi klaar mee.want ze zal Jessy nooit met rust laten. En ga jer net als een afgewezen puber om een ander zijn nek hangen. En Chipp laat gewoon aan haar weten dat je er niet van gediend bent. Ze is gewoon een zielig persoontje,waar je zo snel als kan van af moet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *