Utopia kijkcijfers week 131

Utopia kijkcijfers week 131

Tijd om weer eens naar de kijkcijfers van Utopia te kijken. Hoe goed werd het programma afgelopen week bekeken? We hebben wat cijfers voor je op een rijtje gezet. De gegevens komen van kijkonderzoek.nl.

Utopia kijkcijfers week 131 – avonden 19:30-20:00 uur

 • Maandag 19 juni: 425.000 kijkers
 • Dinsdag 20 juni: 498.000 kijkers
 • Woensdag 21 juni: 446.000 kijkers
 • Donderdag 22 juni: 491.000 kijkers
 • Vrijdag 23 juni: 365.000 kijkers

Er lijkt een hele kleine stijgende lijn te bespeuren in de statistieken van de Utopia kijkcijfers. Langzaamaan lijkt er een toename te zijn. Maar de cijfers blijven wel rood. Het gemiddelde van 500.000 kijkers wordt wederom niet behaald. Laten we hopen dat de cijfers volgende week toegenomen zijn. We komen er uiteraard weer op terug!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 50    Gemiddelde: 1.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
 1. maria at 17:07

  Stijgende lijn? We zien dat de laatste dag(vrijdag 23 juni) maar 365.000 kijkers had.Minderd dan de dagen ervoor.Dus hoezo stijgende lijn? Of leef ik in de omgekeerde wereld.

 2. Jenny at 19:34

  Op vrijdag weer eens een leuke dag om te kijken, allemaal met elkaar bezig en vooral de avond was heel leuk met de battle, de komst van Boyd, een geniaal idee en was echt lachen, ook de blijdschap van Jessie, weer even samen in het penthouse en op het balkon, ook de komst van Demi was ontroerend om te zien, wat een lief meisje en wat heeft ze een sterk karakter, ze weet heel goed wat ze wil en dan het einde van de avond en de nacht, wat een drama die Billy, snel weg sturen dan zullen de kijkcijfers zeker stijgen, want wie wil nog kijken naar geschreeuw en gestalk en lantarens? Ik niet in elk geval.

 3. Jans at 16:14

  Gezien de berichtgeving er weer gekibbel van de 2 bekende komen denk ik dat het dan nog rood blijft mensen willen dat niet zien

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *