Jacco ontvangt familie in Utopia

Jacco ontvangt familie in Utopia

Het is vandaag een leuke dag voor Jacco, hij mag namelijk familie ontvangen in Utopia!  Geduldig wacht hij met zijn mede bewoner Karin voor de poort. Niet veel later begint het te regenen en besluiten de twee toch binnen de familie op te wachten. Het duurt zo lang hè zucht Jacco terwijl hij uit het raam staart. Niet veel later arriveert dan toch zijn familie op het terrein. Dit keer is ook de opa van Jacco mee gekomen. Ook de hond is dit keer van de partij. Na de nodige knuffels en begroetingen gaat het gezelschap lekker in de loods zitten om eens goed bij te kletsen. De dag van Jacco kan nu al niet meer stuk!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 50    Gemiddelde: 1.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *