Cemal kreeg nachtelijk bezoek aan het hek

Cemal kreeg nachtelijk bezoek aan het hek

Terwijl de bewoners vannacht lekker lagen te slapen hoorde Jacco gestommel buiten. Nieuwschierig liep hij in zijn boxershort naar buiten. Nadat hij de oorxaak van het geluid gevonden had, liep hij naar de caravan van Cemal toe om hem wakker te maken. Cemal en Romy renden vervolgens op het hek af. Aan de andere kant, buiten Utopia, stonden namelijk een paar vrienden van Cemal. Romy helpt Cemal omhoog en laat hem op haar schouders staan om zijn vrienden de hand te schudden. Ze kwamen langs om hem te feliciteren met het einde van de Ramadan. Cemal heeft afgelopen maand gevast en viert vanavond het suikerfeest.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 60    Gemiddelde: 1.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *