Beau krijgt een liefdesverklaring van een Utopia fan

Beau krijgt een liefdesverklaring van een Utopia fan

Een nieuwe dag is inmiddels weer gestart. We blikken nog even terug op afgelopen avond. Het was vrij rustig in Utopia. Zo was nieuweling Floor nog lang bezig met haar blote voetenpad. Jessie en Karin hielpen haar een handje mee. Het Suikerfeest staat op het programma, dat is vanavond. En afgelopen avond was Cemal daar dan ook druk bezig met de voorbereidingen. Hij maakte verschillende lekkere hapjes. Verder heeft Beau een leuke mail gehad. Een liefdesverklaring! Een Utopia fan heeft haar een mail gesteurd waarin hij vertelt dat als het niets wordt met Bas, hij haar graag beter zou leren kennen. Beau zegt dat ze een nachtje gaat slapen voor ze een antwoord wilt geven. Wellicht doet ze dat vandaag? Momenteel kunnen we nog niet heel veel omschrijven. De bewoners starten rustig hun dag. De meeste liggen op moment van schrijven nog in hun bed. Billy en Jessie zijn wel wakker, zij zitten te werken achter de computer. Wat zal deze dag nog meer brengen? We houden het in de gaten voor je!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 40    Gemiddelde: 4.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *