Billy slaat haar slaapplek op de boot af aan verslaafde Robert

Billy slaat haar slaapplek op de boot af aan verslaafde Robert

Een nieuwe dag in Utopia is aangebroken. En Billy heeft afgelopen avond haar plek afgestaan aan verslaafde Robert. Hij vertoeft in Utopia voor diegene die het nog niet was opgevallen. Utopia is voor hem een soort opvang. Afgelopen avond kregen de bewoners een bericht van Peggy Sue en zij gaf aan dat het beter voor Robert is als hij een eigen plek heeft zodat hij zich terug kan trekken wanneer hij wil. Billy besloot uiteindelijk de boot af te staan en maar op de vide te slapen.

Beau heeft ook samen met Bas geslapen in de caravan. Wanneer Beau de loods in gaat is het eerste wat ze nodig heeft een flinke kop koffie. Ze moet toegeven dat ze niet goed heeft geslapen, maar of het aan Bas of de caravan ligt weet ze niet. Wel heeft ze het plan vandaag wat rustiger aan te doen door te weinig nachtrust. Tot haar verbazing ziet ze Billy op de bank liggen. Billy slaapt op de vide, is vannacht wakker geworden en maar op de bank gaan liggen. Ook zij heeft moeite met het samen slapen. Er is volgens haar teveel geluid en is het veel te warm. Daarom heeft ze vannacht haar spullen gepakt en is ze op de bank gaan liggen. Dit heeft natuurlijk het nadeel dat je wakker bent wanneer de eerste bewoner besluit op te staan. Ook Billy neemt zich dus voor om rustig aan te doen. Ik ga ook niet sporten hoor. Heb overal last voegt ze eraan toe. Beau kan zich hier wel in vinden. De twee kletsen nog even door over hun probleem met samen slapen. Toen ik nog met Jessie was, dacht ik ook dat het fijn was om tegen elkaar aan te slapen. Maar eigenlijk ligt dat hartstikke k*t zegt Billy lachend. Ook Beau kan hier wel om lachen. Ja, het is zo lief allemaal. Maar echt slapen lukt zo niet voegt Beau eraan toe. Billy pakt haar slaapspullen op van de bank om ruimte te maken en loopt naar boven terwijl Beau een flinke slok neemt van haar koffie.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 70    Gemiddelde: 1.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 7 reacties op dit artikel
  1. janine at 14:56

    Dit is haar stap dichterbij naar Jessie……. En die kan dan weer geen nee zeggen en wij kijken weer naar precies hetzelfde! Ben zo moe van deze 2

  2. Ria at 12:33

    Wat is het toch voorspelbaar.IN DE GEWONE MAATCHAPPIJ KAN JE OOK GEWOON ALS JE NIET ZO GOED GELAPEN HEBT IK KOM NIET WERKEN. WAT EEN LOOZERS EN WAT EEN VOORBEELD.

  3. Els at 12:29

    Iedereen heeft recht op het penthouse niet alleen Jessie want de bv heeft ook een stuk betaald. Alleen Jessie eigent zich het penthouse toe, hij vindt zijn Eigen zo knap en goed ik dacht dat boyd het had beloofd aan bas als hij eruit ging

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *