Cemal oefent druk aan zijn stripact

Cemal oefent druk aan zijn stripact

Wat gebeurde er naast het feit dat Jeroen frustraties had over de groep nog meer in Utopia? We hebben een samenvatting van afgelopen avond voor je gemaakt zodat je weer helemaal op de hoogte bent.

Chipp en Fay waren afgelopen avond lekker aan het relaxen. Ze zaten lekker op de bank met een gezichtsmaskertje. Fay vindt het helemaal geweldig dat Chipp mee doet. Couple goals grapt ze. Jeroen heeft zich inmiddels teruggetrokken om te werken aan zijn muziek en op die manier weer even op zichzelf te komen nadat iedereen zich vandaag met hem heeft bezig gehouden. Cemal heeft René bij zich geroepen om samen met hem te oefenen en te kletsen over zijn stripact. Hij geeft aan nog flink te willen oefenen. Maar na de eerste oefening hebben Jessie en René er alle vertrouwen in. Ik werd zelfs een beetje geil, grapt Jessie. En ik val niet eens op mannen voegt hij eraan toe. Romy en Demi hebben besloten dat het vandaag een anti mannen dag. Ik heb even geen zin in mannen vandaag zegt Romy. Mannen zijn stom! Je kan er beter soep van maken voegt Demi eraan toe. Je bent weer helemaal bij, wat zal een nieuwe dag Utopia brengen? We houden het in de gaten voor je!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 50    Gemiddelde: 1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *