Winter wonderland in Utopia

Winter wonderland in Utopia

De laatste Utopia markt van dit jaar is momenteel gaande: Winter Wonderland. Gisteren avond laat hebben enkele bewoners de kraampjes al opgebouwd en vanmorgen stond iedereen op tijd op om even de taakverdeling te bespreken.

Nicoline en Gio beginnen aan de praktische op en aanmerkingen voor de Winter Wonderland markt. Het gaat niet sneeuwen en regenen, maar qua gevoelstemperatuur is het wel -7 graden! zegt Het is daarom belangrijk dat de bewoners zich warm aankleden! Uiteraard zal er ook weer glühwein verkocht worden en warme chocolade melk. En niet te vergeten de pannenkoeken van Vanessa. Na het weerbericht gaat Gio verder over de stands Het zijn er 28. Ook wordt de taakverdeling gemaakt. Helaas zijn er best een aantal zieke sinds gister. Joey, LauraB en Nicole voelen zich niet topfit. Maar het lijkt erop dat ze toch hun handen uit de mouwen gaan steken vandaag! Naomi heeft het meeste last van de kou, ze heeft enorme pijn in haar lichaam, dus ze zal rustig aan moeten doen vandaag. De standhouders waren er ook al op tijd bij om alles klaar te zetten en hun kraampjes in te delen. Gio en Nicoline van de organisatie hadden het er maar druk mee. Inmiddels is de markt geopend en zijn de eerste gasten gearriveerd op het Utopia terrein. Het zal vandaag waarschijnlijk druk worden, alle kaartjes zijn namelijk uitverkocht!

Regelmatig zullen we in dit nieuwsbericht filmpjes posten, kom dus regelmatig even terug.

 

 

 

 

 

 

 

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *