Een boodschap voor Gio

Een boodschap voor Gio

De Utopia markt Winter wonderland is inmiddels alweer even voorbij. Er wordt hard opgeruimd na een drukke dag, het normale leventje keert weer terug in de loods. Echter heeft Gio nog even gesproken met een bezoeker. Zij had een boodschap voor Gio.

De bezoekster geeft Gio nog wat extra informatie mee, zo heeft ze het over Emil en ook over Isabella. Ze verklapt onder andere dat Isabella altijd in de top 3 gestaan heeft. Gio antwoordt ja dat is ook logisch het was ook een topper. Ook deelt de vrouw haar mening over Charlotte, ze vindt haar echt een bitch.

Tot zover de boodschap voor Gio, er is weinig spannends gebeurd op de Utopia markt. Vandaar dat we ook weinig bericht hebben. Wel hebben we nog filmpjes die je terug kunt kijken om een indruk te krijgen van winter wonderland. Ook is er een fake tussenstand van de Utopiaan van het jaar het web op geslingerd, deze is dus niet relevant! Over een paar dagen zullen we echt weten wie Utopiaan van het jaar zal worden. In de tussentijd kun je nog wel even stemmen natuurlijk!

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. jolanda bouckaert at 19:27

    Ben bij shift 5 geweest. Heb super leuke foto’s gemaakt. Helaas alleen nog niet binnen. Hoop echt dat ik ze nog ontvang

  2. anneke at 16:02

    Een bezoeker mag eigenlijk niet alles door vertellen is niet eerlijk alleen als ze de groetjes krijgen van iemand of van oud bewooners war vertellen hoe het met hun gaat

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *