Stem NU op jouw Utopiaan van het jaar

Stem NU op jouw Utopiaan van het jaar

Wie mag zichzelf eind december de Utopiaan van het jaar 2014 noemen? Dat bepaal jij, want vanaf nu ligt het lot van de vijftien Utopianen in jouw handen! De Utopiaan van het Jaar wint hetzelfde bedrag dat op dat moment in de staatskas zit. Dus wacht niet langer, pak die telefoon en laat ons weten wie jouw Utopiaan van het Jaar is!

Stemmen doe je zo!
Vanaf nu staan de lijnen wagenwijd open, dus stem nu via sms op jouw Utopiaan van het jaar! Hoe? Sms de naam van jouw favoriet naar 4600. Je hebt de keuze uit de huidige groep Utopianen, dus kies snel een naam uit onderstaande lijst en sms die naam naar 4600.

Charlotte
Chris
Colinda
Giorgio
Ivan
Joey
Laura
Laura B
Mark
Naomi
Nicole
Nicoline
Patrick
Vanessa
Wilco 

Het leukste is dat je zo vaak kunt stemmen als je wilt! Stemmen op de Utopiaan van het Jaar is mogelijk tot en met 30 december 2014 10:30 uur.

Euro 0,45 per ontvangen bericht plus eventuele GSM kosten. Voor meer informatie ga naar: www.sbs.nl/spelvoorwaarden. Stemmen vanaf 16 jaar.

Puntentelling
De ranking van de smsjes wordt later omgezet naar 50 punten. Dus stel dat een inwoner 10% van de stemmen krijgt, dan ontvangt deze inwoner 10 % van 50 = 5 punten. Er zijn in totaal 100 punten te verdelen; 50 van de kijker (via sms) en 50 van de inwoners én Premiumpaspoort-houders. De inwoners verdelen allen 3 stemmen, 45 stemmen in totaal en de Premiumpaspoort-houders zijn samen goed voor 5 stemmen.

Ben je Premiumpaspoorthouder? Zet dan met grote letters in je agenda dat jij naast het sms’en ook een extra stem mag uitbrengen op jouw Utopiaan van het Jaar vanaf maandag 29 december 11:00 uur op deze website.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *