Utopiaan van het jaar pitch

Utopiaan van het jaar pitch

Charlotte komt tussen het tweede en de derde gang met het voorstel om vrijdag allemaal een elevator pitch te geven. Iedereen mag twee minuten lang voordragen waarom hij/zij Utopiaan van het Jaar is, of ze mogen iemand voordragen voor Utopiaan van het Jaar. Op zich een leuk idee, maar niet iedereen denkt daar zo over.

Nicole is van mening dat het dan erop gaat lijken dat het alleen maar over het winnen gaat en dat is niet waarom ze in Utopia zitten. Meer mensen lijken deze mening te delen, alleen merkt Vanessa scherp op dat iedereen dat toch al aan het doen is. Iedereen stelt zich beter op dan dat ze voorheen hebben gedaan. Of je het nu wilt of niet iedereen is campagne aan het voeren in Utopia op dit moment, alleen Charlotte is de enige die er zo openlijk voor uitkomt.

Uiteindelijk zit Charlotte buiten in tranen met haar soulmate Laura. Ze is ontdaan van de negatieve reacties en dan vooral die van Nicole. Zoals altijd weet Laura Charlotte te troosten en laat Charlotte haar tranen door de koude lucht opdrogen. Zodra dit is gebeurt gaan de twee weer naar binnen om aan een inmiddels koud derde gerecht te beginnen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 1    Gemiddelde: 5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 8 reacties op dit artikel
 1. lena at 13:15

  Het is een spel. Maar om utopiaan van het jaar te worden hoef je niet te gaan strijden. Maar dat moet je gewoon verdiend hebben met al je daden. En aangezien charlotte weet dat ze het niet verdient, gaat ze hiervoor vechten. Je verdient het of je verdient het niet. En door je de laatste week anders te gedragen kom je er niet.

 2. lena at 13:14

  Dat mens doet alsof ze de verkiezingen moet winnen. Het is een spel. Maar om utopiaan van het jaar te worden hoef je niet te gaan strijden. Maar dat moet je gewoon verdiend hebben met al je daden. En aangezien charlotte weet dat ze het niet verdient, gaat ze hiervoor vechten. Je verdient het of je verdient het niet. En door je de laatste week anders te gedragen kom je er niet.

 3. fred jong at 02:24

  Lieve mensen,
  Hier de buurman van utopia.
  Lotte muis is nog een jonge meid die net komt kijken in het leven.
  En in utopia is het een spel. Dan probeert een ieder zijn eigen strategie
  Mooie kerst,
  De buurman.

 4. Toet at 01:28

  Wat is het achteruit gegaan daar.Jammer het begon zo goed .Wat er over gebleven is zijn drankorgels roddelaars en zieke geesten.Gooi ze er allemaal uit en begint met andere mensen.Wie weet gaat het goed want het is een leuk progamma.

 5. Klaverboer at 23:59

  Volgens mij is binnen Utopia alleen Lot bezig met de Utopiaan van het jaar, steeds zegt ze dat anderen een complot smeden of campagne voeren en dat ze dat daarom ook maar doet. Dat was bij de eliminatie van Isa ook het geval. Helaas Lot, binnen Utopia kan je iedereen bespelen met je leugens, bedrog en je grote bek, maar buiten Utopia heeft iedereen je gedrag gezien en daar wordt je nu op afgestraft! Bij de laatste stemming hebben de kijkers/streamers de meeste stemmen! De enige prijs die Lot verdient, is van de meest walgelijke persoon in Utopia!

 6. suze at 22:46

  Ja hoor daar gaan lottepot weer,proberen om stemmen te winnen.
  Eeerst stoken en gemeen doen om Isa eruit te krijgen,en nu weer dit en als mevr haar zin niet krijgt ,huilen en zielig doen,bah ga lekker naar huis,en neem je potje mee.

 7. anneke at 22:38

  Wat is ze ook een aandacht trekker probeerde gewoon stemmen te winnen met haar zo genaamde idee van haar vriendin krijgt ze stemmen dat is zeker zal ze er zo om verlegen zitten om op die manier stemmen te winnen .
  Weet iemand van wie ze nog meer stemmen zal krijgen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *