Voorbereidingen kerstontbijt in Utopia

Voorbereidingen kerstontbijt in Utopia

Het is kerst, en dat betekend een gezellig kerst ontbijt! Best bijzonder, want de Utopianen eten niet zo vaak samen. Patrick, Chris, Ivan en Colinda zijn druk bezig om het kerstontbijt zo goed mogelijk te laten verlopen. Ivan en Chris zijn druk bezig in de keuken en Patrick en Colinda doen de aankleding. Je zou denken dat het nu ook een gezellige boel is in Utopia… Alleen Colinda ergert zich nogal aan Patrick en moet dat dan ook even kwijt. En al snel volgt er een confrontatie en kibbelen de twee naar elkaar. Colinda vindt dat Patrick zich vrolijker voordoet dan dat hij daadwerkelijk is. En Patrick vindt dat ze alleen maar problemen zoekt. Wel geeft Patrick aan weinig geslapen te hebben maar ondanks dat is er weinig met zijn humeur. Daarna loopt hij boos weg en zegt wat een heks af en toe, pak een bezem! Zou de kerstgedachte en de gezelligheid wel terug keren?

Utopia tv show.nl wenst alle Utopia fans een mooie kerst toe! Geniet ervan!

Prettige feestdagen!

Namens Utopia tv show.nl prettige feestdagen!

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. anneke at 11:50

    Patrick kan ook niets goed doen bij haar zo moet hij dit zo moet hij dat laat die man toch op zijn mannier doen het komt in orde en al zal hij vrolijker doen dat hij is, hij probeerd er wat van te maken de mede bewooners doen ook hun best niet als ze binnen de korste keren hun eten naar binnen werken om maar niet bij elkaar te hoeven zijn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *