Start van het kerstontbijt

Start van het kerstontbijt

Na de voorbereidingen van het kerstontbijt kunnen de Utopianen aanvallen!

Ivan en Chris hebben heel wat tijd in de keuken doorgebracht om een zo uitgebreid mogelijk kerst ontbijt te maken. De sirene gaat af en de laatste bewoners kruipen uit bed, tijd om te eten! Iedereen schuift gezellig aan, behalve Wilco. Chris zoekt hem buiten op, maar Wilco blijft liever daar.

Wilco ontbijt nooit, dus waarom zou hij vandaag wel ontbijten, vraagt hij zichzelf hardop af. Chris houdt vol dat Wilco toch gezellig even binnen moet komen. Uiteindelijk komt Wilco toch even een kijkje nemen, maar al snel heeft hij het wel weer gezien. Chris en Ivan openen het ontbijt en iedereen smult van al het lekkere eten. Het kerstontbijt is echter maar voor korte duur, na ongeveer 15 minuten zijn de meeste bewoners alweer van de tafel verdwenen…

Utopia tv show.nl wenst alle Utopia fans een mooie kerst toe! Geniet ervan!

Prettige feestdagen!

Namens Utopia tv show.nl prettige feestdagen!

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
 1. Petra at 02:00

  Ik heb als kind al geleerd, datje pas van tafel op mocht staan als iedereen klaar was met eten….wat een onbeschoft gedrag zeg en dat tijdens het kerstontbijt!

 2. dogfan at 14:26

  zelfs dat kunnen ze niet opbrengen om met kerst een uurtje samen ontbijten ,en dat heet een ideale samenleving ,het is echt alleen ikke ikke en nog eens ikke bah

 3. anneke at 11:41

  Dat ze niet even gezellig een uurtje lekker aan tafel kunnen zitten om een gesprek met elkaar te hebben wat ze gaan doen volgende week en hoe ze het hebben gehad wat ze eigenlijk nog hadden willen doen ze hebben ook geen intresse in de ander.
  Ik zal zeggen (schrijven) prettige feestdagen en eet smakelijk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *