De pest voorlichting van Charlotte

De pest voorlichting van Charlotte

“Ik, Charlotte, ben vroeger gepest en ik vind het onwijs belangrijk dat pesten stopt.”

Vind jij ook dat je niet genoeg aandacht kunt geven aan het stoppen met pesten? Het is belangrijk dat er nog meer aandacht voor pesten komt, zodat mensen er meer kennis van krijgen en dat het pesten ook daadwerkelijk stopt.

Wat houdt pesten eigenlijk in? Wat is de impact voor iemand die gepest wordt? Maar wellicht het allerbelangrijkst: wat doe je als je ziet dat iemand gepest wordt? Vragen waarop we op 27 december van 14.30 uur tot 16.30 uur een antwoord op geven.

Stop Pesten NU en kom ook naar de gratis voorlichtingsmiddag in Utopia!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 1    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 27 reacties op dit artikel
 1. lena at 14:00

  Wendy ik geloof dat jij een charlotte ziet dan wij. Wat wij hier doen is niet pesten. Maar vertellen wat we met onze eigen ogen zien. Dus over feiten. En aangezien we hier onze meningen mogen delen hierover. Is dit het resultaat. En zoals he misschien hebt gezien verschillen de meningen amper over dit mens. En we zijn inderdaad oud genoeg om door te hebben dat charlotte echt gemeen is. En de waarheid mag best gezegd worden. En heel misschien zijn er pesters die inzien dat ze ook zoals haar zijn, en er wat van zullen leren. Vindt dit het ergste voor haar omgeving die dit ook meekrijgen. Maar hopelijk zullen zij haar hier op aanspreken . En kan ze ooit een eerlijk oprecht mens worden. Want wat wij hier ervaren is gewoon te walgelijk voor woorden.

  • elly at 21:28

   Dat charlotte een pleidooi geeft over pesten ze laat steeds zien hoe zij echt is als ze haar zin niet krijgt gaat ze huilen stookt Naomi op om naar mark tegaan en Naomi doet alles wat lotte zegt en maar roddelen in de slaapkamer een vreselijk kind wat mij wel opvalt dat er in het utopianieuws niks meer wordt gezegd over Lotte ze wordt in bescherming genomen door de Hr de Mol het is niet tehopen dat zij gaat winnen .

 2. dorina at 12:58

  Sorry zeg ik dat ik fan ben van charlotte? Ik vind het thema over pesten heel goed. Ik ben fan van iemand anders en zeker niet van gio of nicoline

 3. Ruud at 13:46

  Wel lachen stoppen met pesten en dat zegt de grootste pestkop in UTOPIA Charlotte kijk eerst eens zelf bij je eigen…………………………………………………..Natuurlijk is het een goed onderwerp maar niet door haar.

 4. Debbie at 11:39

  Daarom vind ik dat het pesten moet worden gestopt in Utopia, dat er veel meer voorlichting over pesten moet komen, waar dan ook. Want de gevolgen van pesten heeft een grote impact op je leven, op je zijn. En ik weet er alles van hoe het voelt om gepest te zijn. Ik heb om die reden vaak aan zelfmoord gedacht, maar dat is niet de oplossing. Daarom pesten moet worden gestopt, stop ermee nu!

  • anneke at 12:32

   Lees nu je andere verhaal wat ik heel erg vindt over je gedachte van zelmoord als je ziet dat iemand die gepest is(Charlotte) hoe die verder gaat met pesten sommige mensen weten niet wat ze aanrichten ink maar naar jouw.
   Wat ik wil veranderen volgend jaar dat er straf moet komen en niet kijken naar de kijkcijfers ze moeten een beter UTOPIA maken

 5. Debbie at 10:42

  Onbegrijpelijk, je zal mij niet horen zeggen dat Charlotte vroeger niet is gepest, dat kan best, was er niet bij. Na wat ik dit afgelopen jaar van haar heb gezien, komt ze bij mij over als een roddelend jaloers, liegbeest over. Verdraaid heel vaak de waarheid om er zelf beter uit te komen. Ik weet het is een spel in Utopia, niets is wat het lijkt, dit houd ik in mijn achterhoofd. Charlotte heeft ook vast goede kanten, alleen die heb ik nog niet zoveel gezien dit jaar. Charlot is een van de hoofd pesters geworden in Utopia. Misschien is het wel eens goed dat deze pestvoorlichting (27 december) zal plaatsvinden. Hopelijk zal dit haar ogen openen naar de waarheid, dat ze een keer naar eigen gedragingen kijkt, hoe ze acteert in Utopia!

  • anneke at 12:21

   UTOPIA is alleen een spel omdat er geld mee is te winnen,ik dacht dat het ging om hoe jouw samen leving er uit moet zien.
   En als Charlotte haar samen leving er zo uit ziet met pesten en roddelen en wat ze nog meer doet daar hoop ik voor de bewooners daar die volgend jaar mee doen dat ze er echt eruit gaat want je moet er maar tegen kunnen om met haar samen te leven

 6. druifje at 00:24

  Jammer dat Charlotte wel de splinter bij een ander ziet maar niet de balk bij zich zelf. Zo roept ze het pesten over zixh af. Dit wordt nog wat als ze weer in de harde buiten wereld staat

 7. Wendy at 23:48

  Suze, Lena, Ricky, Nancy van oost en Anneke hoe oud zijn jullie nou gedraag je even naar een volwassen want Ricky iedereen zegt wel eens zulke dingen en de andere lees alsjeblieft nog even je berichtje wat je gestuurd heb want jullie zijn zelf ook aan het pesten zonder dat jullie het door hebben en dat hebben de meeste mensen niet erg maar je moet er wel van leren ik vind dat Charlotte ook gemeen doet soms maar ze kan ook aardig zijn zo heeft iedereen iets en pesten is pesten en wat jullie doen is internet pesten behandel iedereen gelijk en je kent lot waarschijnlijk niet eens in het echt dus vind ik dat je daar geen commentaar op moet geven (vooroordeel) zo ben ik vroeger ook gepest en dat is niet fijn echt niet sorry wil jullie niet aanvallen alleen wilden het even zeggen xx deze slimme woorden van een meisje van 15

  • anneke at 11:58

   Ik ben volwassen ik ben 56 jaar heb hekel aan mensen die pesten vroeger toen ik gepest werdt op schoolplein kwam er altijd iemand voor mij op en daarom heb ik een hekel aan die mensen die pesten en ik zal ook nooit pesten omdat ik weet hoe het is, dan zal ze moeten weten hoe het voeld

 8. suze at 23:12

  Ja lottepot is weer aardig op dreef,ze pest,roddeld,liegt en bediegt,nu wil ze iets over pesten zeggen .
  lijk even in de spiegel je probeert hier mee alleen punten te winnen,bah wat een walgelijk persoon ben je en zo als je vaak roept je bent 22 wat moet het worden als je zo door gaat en 44 bent ,ga toch lekker naar huis pestkop.

 9. martin at 22:52

  En wederom kunnen we met zn allen weer KOTSEN over charlotte. Ongelooflijk, waar haalt zij serieus het lef vandaan dit doen? Hoe ongeloofwaardig komt dit toch over.. Schijnheilig mens is het toch ook. Zelf keihard aan het pesten, roddelen en achterbaks gedrag tonen en dan nu dit? Het is werkelijk waar te triest voor woorden, hoe durft ze.

 10. lena at 21:00

  Ohhh mijn god kan dit echt niet aanzien. De grootste pestkop voert campagne. Te triest voor woorden. Ze doet niks anders. Laten we zeggen begin bij jezelf. En misschien is zij het voorbeeld hoe pestkoppen zijn en dus dat je in geen geval op haar moet lijken. Steun deze campagne en zorg dat je nooit zoals haar wordt. Zag vandaag ook op tv hoe ze nicoline de grond in boor tot huilens toe. Echt geweldig zoon voorbeeld. Dus mensen wil je geen pestkop zijn, zorg dan dat je nooit op charlotte lijkt. Walgelijk

 11. ricky at 19:17

  Lot zou als alleerste eens in de spiegel moeten kijken en dan heel eerlijk!! tegen zichzelf durven zeggen dat ze nooit pest!!
  Ik hoor haar nog borderliner naar isa zeggen. Voor mij zijn dit dus echte pestwoorden die je niet !!!
  Nee nooit tegen andere mensen zegt!!! En zo kan ik nog vele uitlatingen van lot beschrijven!!
  Ja, dit is echt haar stemcampagne.
  mijn stem krijgt ze niet!!

 12. anneke at 16:09

  En ja hoor daar is dorina weer het goed praten van Charlotte. Charlotte die vroeger gepest werd is nu een hele grote pester , en kijk mij nu goed zijn ik heb een pest voorlichting georganiceerd ze wil nu nog even in de belangstelling staan nu we moeten stemmen van mij zal ze geen stem krijgen
  En ja dorina ik ben Anneke die tegen Charlotte is

  • Ronald at 20:47

   Beste Dorina, ik zal blij zijn als Giorgio of Nicoliene de winnaar wordt, bij de oud Utopianen wordt niet 1 keer de naam van Charlotte of een ander genoemd laat staan over hun gesproken, dat zegt wel iets lijkt mij, Wel over de bovenste twee en terecht, hoop dat jij ook positief kunt schrijven over hen als er een wint? Wordt het een ander heb ik daar ook respect voor want winnaar is winnaar of je het leuk vind of niet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *