Laura vindt Vanessa Utopiaan van het jaar

Laura vindt Vanessa Utopiaan van het jaar

Buiten staan Laura en Vanessa te praten, ze hebben het over de Utopiaan van het jaar verkiezing die binnenkort plaats zal vinden. Ook wordt er nogmaals bevestigd dat Vanessa waarschijnlijk naar huis toe gaat.

Laura zegt tegen Vanessa dat ze denkt van haar 3 stemmen te krijgen. Misschien nog één van Collie. Ik ga niet aan iemand vragen om op mij te stemmen, zo ben ik gewoon niet en dat wil ik gewoon niet. Nee zegt Vanessa maar je weet hoe ik met jou ben. Zo gaat het gewoon zijn, klaar. Ik ga het niet iemand anders gunnen als ik het jou gun. Laura gunt het Vanessa ook van harte, en denkt dat zij het het hardst kan gebruiken. Lot denkt er ook zo over, we zijn het beide met elkaar eens. Ze wilde eigenlijk op mij gaan maar we gunnen het jou gewoon het meest. Dat is top antwoordt Vanessa. En Laura benadrukt dat zij vindt dat Vanessa Utopiaan van het jaar is. Lot zegt dat ik dat voor haar ben maar ook jij. Daarom wil ik dat zij voor jou gaat omdat je hier ook al wat langer zit. En Lot en ik zien elkaar hierbuiten, ook denk ik dat ik geen kans maak om te winnen. Kansen moet je nooit niet uitsluiten antwoordt Vanessa. Die sluit ik ook niet uit gaat Laura verder, ik heb vandaag positieve reacties gehoord. Ik denk toch dat ik wel kans kan maken. Dat is bij iedereen zo het geval denkt Vanessa.

Daarna wordt nogmaals bevestigd dat Vanessa naar huis gaat. Ze begint te fluisteren en het gaat over haar zoon, het is moeilijk te verstaan maar het lijkt niet zo goed te gaan. Als moeder zijnde kan ik dat niet pikken. Ik zou geen moeder zijn als ik dat niet zou doen. Laura luistert aandachtig en zegt het te snappen. Vanessa zegt dat ze trots op haar zijn en de credit behaald heeft. Het is wel heel dubbel. Laura antwoordt dat het wel goed is, ze wist het al. Vanessa is van plan om er nog 3 dagen feest van te maken…

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 9 reacties op dit artikel
 1. Ria at 00:28

  Voor mij is Nicolien, de vriendin van zwerver Rienk de winnaar, geweldig mens en nooit over iemand praten of roddelen en ze weet overal iets van en doet zoveen verscheidene
  dingen voor Utopia, is van alle markten thuis.
  De winnares.

 2. Toke at 00:04

  Je zou er zo chagrijnig van worden, je volgt de dag door die Utopianen en je wordt er eigenlijk doodziek van, van de meeste bewoners. Hoe die Vanessa de hele avond al weer met een grote s.m.o.el. zit te zwetsen en te commanderen, niet normaal meer. Bah, bah en nog eens bah.

 3. Ronald at 22:36

  Voor mij ook nog drie dagen, ik dacht dat ze moesten kiezen wie ze ” de Utopiaan van het jaar” vinden? Maar zelfs dit kunnen ze niet eerlijk tegen elkaar zeggen vanwege ja hoor EIGEN BELANG en het de echte Utopiaan niet gunnen.
  Eigenlijk hadden ze de opdracht moeten krijgen dat ze niet 3 stemmen op de zelfde mogen zetten dat had eerlijker geweest.
  Wie er ook wint ik stop na 1 januari met kijken, scheelt een hoop ergens!

  • Toke at 00:16

   Helemaal met je eens, ik erger me ook heel sterk aan mezelf, dat ik het toch blijf volgen, maar gelukkig nog 3 dagen en dan afgelopen.

 4. Ruud at 21:37

  DREAM ON Laura Vanessa die kookt zuipt en de was doen voor iedereen , doet ze gewoon zelf, ook andere wouden dat doen ……Nic is voor mijn de winnaar gewoon ze is eerlijk praat nooit over andere

  • Toke at 00:12

   Ze hebben het gewoon niet goed aangepakt, en hebben zich totaal afhankelijk van dat s.m.erige mens uit Helmond gemaakt. Als ze week in, week uit met 2 personen huishoudelijke dienst op zich hadden genomen was het allemaal beter gegaan. Maar nu is Van.pest heer en meester in de keuken. Inderdaad heer: het is net ’n kere;l als je Hem is een L.O.Eder hoort praten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *