De bewoners vieren de laatste avond van Senna in Utopia

De bewoners vieren de laatste avond van Senna in Utopia

Doordat Senna de zwarte envelop heeft geopend, terwijl dit nog niet mocht, moet hij Utopia verlaten en was afgelopen avond zijn laatste avond in Utopia. Nadat er een hoop tranen zijn gevloeid en veel is gesproken over deze gebeurtenis, is het tijd voor een afscheidsfeestje. Romy en Chipp hebben alles geregeld om Senna een perfecte laatste avond te geven. Senna had hier eerst niet zo veel zin in maar heeft zich toch uit bed laten halen door zijn mede bewoners. Voordat Senna naar zijn eigen afscheidsfeestje kan wordt hij onder handen genomen door Ivan die zijn kapsel opfrist. Als Senna er op zijn best uitziet gaat de muziek aan. De bewoners verzamelen zich en er wordt volop gedanst, gelachen en genoten. En zo heeft Senna zijn laatste avond doorgebracht in de mini samenleving…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 2.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *