Linda is verbaasd als ze hoort dat Senna Utopia moet verlaten

Linda is verbaasd als ze hoort dat Senna Utopia moet verlaten

Linda is gisteren ook heel de dag weggeweest voor opnames voor het tv programma stelletjes pottenbakkers. Als ze afgelopen avond weer terugkomt, wordt ze enthousiast ontvangen door de andere bewoners. Het duurt niet lang voor Fay vertelt wat er gebeurd is met de zwarte envelop en dat Senna morgen uit Utopia moet vertrekken. Linda haar mond valt open van verbazing, ze kan het niet geloven. Ik sta helemaal te trillen stamelt ze. En is duidelijk aangedaan door dit nieuws. Ik weet even niet wat ik moet zeggen gaat ze verder met een zucht. Dan ziet ze tranen bij Fay in de ogen en ze slaat haar armen om haar heen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 2.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *