Baldr vraagt José of hij 150 euro mag lenen

Baldr vraagt José of hij 150 euro mag lenen

Baldr heeft de laatste tijd veel kritiek gekregen van de andere bewoners. Veel vinden dat hij niet actief bezig is met zijn huwelijk en met geld verdienen. Als hij afgelopen avond op de bank zit met José, heeft hij een belangrijke vraag voor haar. Ik wou aan jou vragen of het mogelijk is of ik 150 euro van jou kan lenen begint Baldr. En vertelt dat hij bezig is met het bouwen van een prieeltje en heeft extra hout nodig om dit af te kunnen maken. José zegt dat ze best wel geld aan Baldr wil lenen maar de reden begrijpt ze niet echt. Heb je niet geld nodig voor je huwelijk in plaats van het prieeltje vraagt ze verbaasd. Daarbij vraagt ze zich ook af hoe ze het geld ooit terugkrijgt van hem. Maar Baldr maakt zich hier niet druk om, volgens hem verdient hij genoeg met de luifel. Voor het huwelijk heeft hij al wat geld gespaard van zijn zakgeld. José stemt in met het plan en ze laat weten dat het geen lening hoeft te zijn. Dan is dat mijn huwelijkscadeau vervolgd ze triomfantelijk. Dankbaar neemt Baldr deze gift aan.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *