Zal Senna in de buitenwereld op Demi wachten?

Zal Senna in de buitenwereld op Demi wachten?

Billy, Madilia en Romy praten op de vide na over alles wat er is gebeurd vandaag. Madilia merkt nog een keer op dat het zielig is voor Demi dat ze afscheid moet nemen van Senna. Volgens haar is Senna gek op Demk. Hij zei, ik wil wel op haar wachten buiten. hij houdt echt van haar voegt ze eraan toe. Billy denkt dat dit van Demi niet hoeft. Ze vond dat ze erg rationeel reageerde en al heeft gezegd dat het niets gaat worden tussen haar en Senna buiten Utopia. Ze is daar best hard in voegt Billy aan haar uitleg toe. Romy knikt en vindt dat Senna buiten ook nog veel heeft op te lossen, doelend zijn breuk met zijn ex vriendin.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 23    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *