Madilia en Billy zien Beau en Emil nog wel een stelletje worden

Madilia en Billy zien Beau en Emil nog wel een stelletje worden

Madilia wil in de avond iets met Billy bespreken. Met een veelzeggende blik vertelt ze aan haar dat Beau vanochtend samen met Emil heeft gesport. Emil ziet Beau gigantisch zitten reageert Billy. Volgens haar is Beau alles wat Emil wil lief, sportief en beschaafd. Ze is helemaal zijn type benadrukt ze. Madilia knikt, zij ziet het wel gebeuren en vindt de twee goed bij elkaar passen. Billy kijkt twijfelend en floept dan eruit dat Beau eigenlijk niet één type heeft en niet selectief is. Als het moet past iedereen bij Beau voegt ze er nog aan toe. Hier moet Madilia Billy gelijk in geven. Zij is daar makkelijk in gaat ze verder. Volgens Billy heeft dit zo zijn reden. Ze weet nog niet zo goed wie zij zelf is en wat ze zelf kan. Ze kan niet goed alleen zijn legt ze verder uit. Billy herkent haar wel en volgens haar is het een goed idee als Beau een tijd alleen is.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 21    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
  1. Sientje at 21:16

    Hallo hoor wie het zegt !! Billy de matras van Utopia wie is hier niet selectief ? Kijk eerst eens naar je zelf Jij pakt wie je pakken .Wat ben je toch een secreet iedereen maar zwart maken achter hun rug en dadelijk is het weer lieffie lieffie bah

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *